Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Eik Geiger

Ripensia revine cu un meci pe teren propriu, acasă, cu Sportul Snagov, formația care e pe primul loc în liga secundă. Săptămâna trecută, bănățenii au făcut egal cu Academica, la Clinceni, iar ilfovenii au căzut de pe locul 2 pe 3, iar acum vor să detroneze și liderul.

Alexandru Pelici consideră că cele două jocuri sunt un bun barometru pentru a vedea unde se află echipa sa, în perspectiva sezonului viitor, când vor să atace promovarea. ”Un meci care face parte dintr-un calup cu primele două echipe din serie. Un meci care ne poate da prilejul să vedem unde ne aflăm în comparație cu echipe care vor să promoveze în Liga I. Sperăm să intrăm pe teren cu aceeeși atitudine pe care am avut-o la Clinceni. Va fi un meci în care plecăm cu șansa a doua, dar în teren lucrurile pot fi diferite. Dacă am fi reușit să învingem la Clinceni, ar fi fost 3 puncte la adevăr. În schimb dacă vom pierde acum, pierdem la jocurile disputate pe teren propriu și nu ne dorim lucrul acesta”, a precizat tehnicianul. În clasamentul Adevărului, Ripensia e la -7 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Călin Toma este refăcut, dar sunt unele probleme medicale cu Străuț și Zaluschi. George Monea va fi suspendat la acest meci. Tactic, Pelici știe că va fi o partidă diferită de cea de la Clinceni. ”O echipă puțin diferită față de cea de săptămâna trecută, mă refer ca aspect al jocului, deși ca număr de puncte sunt apropiate. O echipă mai reactivă, de tranziție pozitivă, mai periculoasă la faze fixe. O echipă bună, care nu întâmplător este pe primul loc. Îi felicit pentru ceea ce au făcut până acum. Îi doresc mult succes lui Eugen Trică, dar după jocul cu noi. Ne dorim cele 3 puncte puse în joc”, a mai spus antrenorul.

Meciul dintre cele duă echipe începe duminică la ora 11 pe „Dan Păltinișanu„ și nu va fi televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.