Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica are o deplasare lungă spre Ploiești, unde duminică o va întâlni pe Petrolul. Chiar dacă formația lui Leo Grozavu e ”pe val” în acest moment și este favorită, alb-violeții nu merg acolo cu gândul să capituleze.

Cosmin Petruescu mizează pe moralul bun al echipei sale. ”Este o partidă interesantă cu siguranță, între două proiecte asemănătoare și în același timp diferite. În această vară am trecut ambele prin schimbări la nivel de staff și de lot. Diferența este că la noi e un proiect pe termen mediu și lung, iar la ei este pe termen scurt, se vede și după achizițiile făcute. Noi ne-am orientat spre jucători tineri, ei au luat jucători consacrați. Obiectivul lor este promovarea în acest an. Chiar în prima parte a acestui campionat rezultatele nu au fost conforme cu jocul, am știut întotdeauna că Petrolul e o pretendentă la promovare. Ei vin după un moral bun, și noi avem un moral bun însă după victoria din Cupă. E un stadion cu o acustică aparte, e foarte greu să te faci auzit de pe banca de rezerve. Sperăm să răsturnăm calculele hârtiei, care din păcate o dau favorită pe Petrolul”, a declarat Cosmin Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ionuț Plămadă va da piept la acest meci cu fratele Florin, care până acum ”conduce” la întâlnirile directe. ”Jucăm cu o echipă bună a campionatului care încă de la început și-a anunțat intenția de promovare, cred că sunt principala favorită, la fel ca U Cluj. Dar noi vom merge acolo să încercăm să jucăm cât mai bine, să scoatem un punct sau puncte. Au o echipă bună, cu jucători de calitate, cu state vechi în Liga I, cu siguranță atmosfera va fi incendiară. Referitor la duelul cu fratele meu, vom vedea cine va câștiga. Ne-am mai întâlnit, scorul e 2-0 pentru el. Sper să nu marcheze duminică”, a spus Plămadă.

Dragoș Cojocaru, venit vara aceasta la ASU Poli, speră ca galeria să vină în număr mare la Ploiești. ”Într-adevăr, întâlnim o echipă bună, de tradiție, dar suntem încrezători deoarece venim după un meci bun. Sperăm să ne întoarcem cu cele 3 puncte. A fost frumos debutul, cu publicul pe care l-am avut alături. Duminică va fi tot o atmosferă incendiară, dar și noi avem fanii noștri și sper să ne susțină”, a punctat fundașul stânga.

Meciul de duminică începe la ora 13 și va fi televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.