Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara are din nou un meci important, în deplasare la FC Voluntari. Ionuț Popa are din nou aproape jumătate de echipă indisponibilă și e destul de ingrijorat de problema accidentărilor. De asemenea, luna aceasta, jucătorii nu vor mai lua niciun salariu, urmând ca plata restanțelor din februarie începând să se facă în vară, după salvarea de la retrogradare.

Nu vor face deplasarea Străuț, Scutaru, Croitoru, Poparadu și Doman, Bocșan are probleme, iar Bărbuț va merge la Voluntari, dar nu are antrenamente în picioare. „Urmează o serie care sper să nu fie neagră. Vin nouă zile cu trei jocuri, este foarte greu în condițiile în care jucătorii au problemele pe care le bănuiam deja. Trebuie să improvizez de la joc la joc, să tot rotesc aceiași 15-16 jucători. Ne așteaptă două meciuri foarte grele cu Voluntari și Chiajna, o echipă care nu mai are griji și una care se zbate ca și noi. Ne trebuie 6-7 puncte ca să ajungem la baraj și 11-12 ca să scăpăm. Încerc să fac tot ce ține de mine și sper ca și jucătorii să înțeleagă că aceste ultimele șase partide sunt un fel de război în care dacă ești rănit trebuie să mergi mai departe să încerci să îți salvezi viața. Vom avea la mijloc altă așezare în absența lui Croitoru, poate vom juca chiar un 4-4-2 cu doi atacanți”, a declarat Ionuț Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Popa a spus că nu se teme de faptul că la Voluntari e acum antrenor Claudiu Niculescu. Tehnicianul a adus în discuție faptul că se gândește ca jucătorii să nu fie demoralizați de faptul că prea curând nu vor primi bani. „Eu nu mă sperii de un adversar, de un antrenor. La mine a trecut demult asta. Nu am emoții înainte de joc, să nu pot să gândesc, că-mi tremură pixul. Mi-e frică de ce am eu, de echipa mea. Aici pedalez. Mi-e frică de starea de oboseală, de starea morală. Am discutat cu conducerea, jucătorii vor lua salarii la sfârșit, doar dacă își îndeplinesc obiectivul”, a mai spus Popa.

Alex Popovici a spus însă că jucătorii au încredere în ei datorită rezultatelor obținute. ”Din punctul meu de vedere, ne așteaptă cea mai grea deplasare din acest play-out. Este echipa cu cel mai bun lot, va fi un meci extrem de greu. În ultimele meciuri au bătut, au câștigat și în Cupa României. Sunt în formă de când a venit Claudiu Niculescu, joacă un fotbal frumos, sunt o echipă bună. Nu putem să câștigăm toate meciurile, am făcut 7 puncte din trei minute, am avut meciul de Cupă unde am depus un efort destul de mare, care din păcate și-a pus amprenta pe noi la meciul cu Botoșani. Nu suntem o echipă mare, să câștigăm meci de meci. Nu m-am gândit la câte puncte avem nevoie. Avem acest meci important. După meci ne vom uita și la ce face Chiajna. Urmează un meci foarte important cu Chiajna, acolo se va decide echipa care va scăpa de baraj. Pentru noi, cel mai important e să nu pierdem. Avem încredere după ce am revenit de la-14 puncte și suntem unde suntem acum”, a punctat Popovici.

Meciul de la Voluntari începe vineri la ora 18 și e televizat de Digisport, Dolcesport și Look TV.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.