Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a remizat la scorul de 0-0 cu Viitorul după un meci care s-a animat în a doua jumătate a reprizei a doua. Formația lui Hagi nu a avut nicio ocazie în prima repriză, în care poliștii au avut o serie de ratări. Ciucur a avut ratarea meciului, din câțiva metri, după ce și-a făcut o fază de toată frumusețea, iar Drăghici a irosit și el două ocazii importante. Astfel, Poli ajunge la 7 puncte și rămâne cu 3 goluri în șase etape.

Prima repriză a fost una fără absolut nicio ocazie pentru Viitorul. Poli a inițiat jocul, cu multe șuturi, dar fără mare rezultat. În minutul 18 a fost prima fază cu adevărat periculoasă. Centrarea lui Munteanu a fost respinsă în corner de Boli, cu emoții pentru Râmniceanu. Tot Munteanu a bătut lovitura de colț, iar mingea a ajuns la Soljic, care s-a lăsat pe spate și a trimis peste poartă. Au urmat mingile pe poartă, dar fără pericol, ale lui Țigănașu și Miguel, plus mingile peste buturi trase de Vașvari și Soljic. Pe finalul reprizei, Țigănașu a irosit tot peste poartă o lovitură liberă din poziție excelentă, iar Munteanu a tras tot mult în aer. Astfel, după o repriză în acest film, s-a intrat cu 0-0 la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul a pus mai multă presiune în debutul reprizei a doua. Țucudean a trimis cu capul pe lângă poartă în minutul 56, iar peste un minut, Dumitrescu a încercat să-l surprindă pe Curileac și a tras peste poartă. A urmat o fază fixă tot peste oaspeți, în minutul 63, când George Ganea a trimis bine lovitura liberă, prin zid, dar Curileac a reținut. Poli a avut o ocazie concludentă în minutul 75. Crețu a centrat bine, dar Drăghici a trimis cu capul peste poartă. Peste șase minute, Ciucur a avut ratare meciului, după ce a pătruns în careu și din careul mic a tras puțin pe lângă poartă. Tavi Drăghici a irosit și el o ocazie, după ce a scăpat singur, dar a trimis moale, fără probleme pentru Râmniceanu. În această notă, remiza alba doar și-a îndeplinit destinul.

Poli Timișoara: Curileac, Crețu, Melinte, Cînu, Țigănașu (min 51 Bocșan), Vașvari, Soljic, Munteanu (min 71 Ciucur), Croitoru, Mailat, Miguel (min 65 Drăghici)

FC Viitorul: Râmniceanu, Boli, Țîru, Constantin, Ganea, Mladen, Lopez, Dumitrescu (min 80 Herea), Chițu, Țucudean (min 70 Coman), Eric (min 54 Vână)

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.