ACS Poli, ASU Politehnica și Ripensia Timișoara au avut toamna aceasta echipe angrenate la Liga Elitelor, Campionatul Național și respectiv Cupa României, la categoriile de vârstă mari, U19 și U17. În competiția destinată celor mai bune echipe de juniori s-a calificat doar ACS Poli, dar copii celelailte concitadine alb-violete o duc bine în Campionatul Național U17, unde sunt lideri.

În seria de Vest a Ligii Elitelor U19 mai e de jucat o singură etapă, la primăvară. ACS Poli e pe locul 4, cu 15 puncte, la egalitate cu ocupanta ultimului loc de pe podium, CFR Cluj. Pe primul loc e Ardealul Cluj, cu 20 de puncte, iar pe doi e Râmnicu-Vâlcea, cu 18 puncte. Echipa de juniori a fost eliminată din Cupa României U19, după un 5-0 dureros pe terenul celor de la UTA. În Campionatul Național U19, echipele din Timis sunt în seria a 7-a și ocupă următoarele poziții: CSȘ Lugoj, locul 3, LPS Banatul, locul 5, ASU Politehnica, locul 7, și Ripensia, locul 8, ultimul.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În seria de Vest a ligii Eliterlor U17, ACS Poli nu stă așa grozav, și e pe locul 7 din 10, cu o rundă înainte de finalul de sezon regulat al seriei, cu 7 puncte. În Cupa României la aceeași categorie de vârstă, ACS Poli a fost eliminată tot cu 5-0, tot pe terenul celor de la UTA, iar ASU Politehnica  apierdut cu 4-2 la CSȘ Drobeta Turnu-Severin. Echipa suporterilor e însă pe primul loc în seria a 7-a Campionatului Național, cu 18 puncte. LPS Banatul e pe 5, Ripensia, pe 7, iar Lugojul, pe locul 8, ultimul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.