Joma - JSport.roJSport.ro

Dacă băieții au intrat în vacanță, zilele acestea se parcurg și ultimele momente din Liga I de fotbal feminin. Fortuna Becicherecu Mic a terminat competiția cu o înfrângere, dar, indiferent de deznodământul ultimei etape, vor fi cea mai bine clasată echipă din Timiș la jocuri sportive.

În penultima etapă a play-off-ului, Fortuna a pierdut luni acasă la scorul de 2-0 cu campioana Olimpia Cluj. În acest moment, fotbalistele lui Florin Pădurean au terminat competiția, dar din play-off mai e de disputat o etapă, meciul programat duminică de la ora 16 dintre Cluj și Heniu Prundu Bârgăului. Bănățencele și echipa din Prundu Bârgăului au ambele 18 puncte, iar în acest moment, Fortuna e pe locul 2, datorită golaverajului  de -6, față de -7 al bistrițencelor. În mod normal, Clujul nu ar trebui să piardă acasă, așadar, Fortuna e favorită la medalia de argint.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În campionat, ar fi cu siguranță, și dacă fotbalistele lui Florin Pădurean ar cădea pe locul 3, cea mai mare performanță a unei echipe din Timiș la nivel de seniori. Rugbyștii de la Timișoara Saracens au terminat campionatul pe locul 4, în timp ce CSM Lugoj a fost pe 5 la volei feminin. Echipa de baschet a SCM Timișoara a terminat pe locul 6, iar handbaliștii de la SCM Poli, pe locul 7, cu bonusul că au câștigat Cupa României.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.