Joma - JSport.roJSport.ro

Finalul toamnei a adus și finalul jocurilor din Liga 3. Turul a fost unul așa și așa pentru echipele din Timiș, care nu au reușit să intre în primele cinci într-o serie dominată de U Craiova 1948.

Oltenii nu au pierdut niciunul dintre cele 15 jocuri disputate în tur. Elevii lui Eugen Trică au doar două egaluri și, cel mai probabil, vor promova la pas din seria a IV-a. Altfel, pe locurile 2, 3 și 4, urmează trei echipe din Arad: Șoimii Lipova, Crișul Chișineu Criș și Progresul Pecica, o nou-promovată. Pe 5 sunt cei de la Flacăra Horezu și abia pe 6, cu 22 de puncte, găsim echipa din Dumbrăvița. Trupa lui Sorin Bălu rămâne cea mai bine clasată echipă din județ.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Următoarea, pe locul 8, este CSC Ghiroda și Giarmata Vii, cu 20 de puncte. Nou-promovata Fortuna Becicherecu Mic este pe locul 9, cu 20 de puncte, dar golaveraj inferior ghirozenilor. Pe locul 15 este ACS Poli, echipă ce pare că se îndreaptă spre o a treia retrogradare consecutivă. Echipa ce acum doi ani juca în Liga I are 11 puncte, la fel ca Târgu Cărbunești, ultima clasată, în fața căreia are un minim avantaj fragil la golaveraj.

Vacanța va fi lungă pentru echipe, deoarece sezonul acesta, pentru prima dată, Liga 3 se reia cu două săptămâni după Liga 2, față de una cât era până acum.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.