Joma - JSport.roJSport.ro

Etapa a XV-a din Liga a III-a s-a terminat toată vineri, iar pentru echipele din Timiș au fost două succese și două înfrângeri. ACS Dumbrăvița s-a impus la Avrig și va ierna la egalitate cu locul 3, iar Giarmata a câștigat derby-ul cu Lugojul. Ghiroda a cedat acasă cu liderul seriei a IV-a, Lipova.

La Avrig, Dumbrăvița s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Dacian Bîrza în minutul 30. Elevii lui Sorin Bălu vor fi în pauza de iarnă cu 29 de puncte, la egalitate cu Chișineu Criș. La Giarmata, Millenium a câștigat cu 4-0 meciul cu Lugojul. Au marcat Narcis Popan în minutul 29, Sinișa Sporin, în minutul 51, George Beloescu în minutul 65 și Michel Rosenblum în minutul 74.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ghiroda în schimb a pierdut cu 3-1 cu Șoimii Lipova. Gazdele au condus din minutul 23, după golul marcat de Alexandru Baranyi, dar Kevin Trabalka a întors scorul pentru arădeni cu golurile marcate în minutele 30 și 32. Diferența finală a stabilit-o Andrei Vasinc în minutul 79, iar lipova conduce seria a IV-a cu 34 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.