Joma - JSport.roJSport.ro

asu.poliASU Poli a rămas fără Flavius Vlădia, dat afară pentru niște postări de pe Facebook! Suporterii clubului au găsit o serie de postări mai vechi ale jucătorului de la CSM Lugoj și s-au despărțit de el, iar între timp, fotbalistul a semnat în Alba, la Performanța Ighiu.

Practic, postările lui Flavius Vlădia erau mai vechi, de pe vremea când juca la CSM Lugoj și era adversar direct în Liga a III-a, seria a IV-a, cu cei de la ASU Poli. Suporterii au descoperit postările după ce fotbalistul de 25 de ani fusese inclus în lotul de cantonament, astfel că alb-violeții au plecat spre Bekescsaba cu doar 21 de jucători, deoarece deocamdată nu i-au găsit înlocuitor. La doar o zi, fotbalistul a semnat cu Ighiul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marius Cocoiu a spus că se bucură că și-a găsit echipă Vlădia. ”Mihalcea (n.r. suporterul Sebastian Novovic) și Sorin Brândescu mi-a spus că el avea niște postări pe Facebook total neconforme cu principiile acestui club. I-am spus cu regret că trebuie să ne despărțim. Din discuția cu el, mi-am dat seama că îi pare sincer rău, atât pentru postări, pentru că nu le-a negat, cât și pentru despărțire. Chiar mă bucur că și-a găsit echipă”, ne-a declarat managerul sportiv al ASU Poli.

Așadar, au plecat în cantonament: Alexandru Mitrea (CS Ineu), Alin Constantinescu (Ceahlăul Piatra Neamț), Markos Gakos (Grecia, L2), Branimir Stefanovic, Alex Birău, Cristian Gălan, Laurențiu Telescu (Mama Mia), Miodrag Todorov, Carol Taub, Ionuț Vucea, Dănuț Bilia, Dan Constantinescu (SV Berg), Mădălin Stancu, Răzvan Ghinescu, Patrick Niță (Mama Mia), Andrei Țugui, Marco Giuricici, Denis Băban (Mama Mia), Alexandru Bădăuță, Ștefan Blănaru (Millenium Giarmata), Arthur Teuț (Csikszereda Miercurea Ciuc).

foto: facebook.com/sspolitimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.