Joma - JSport.roJSport.ro

rapid-florin-cioablaFlorin Cioablă a marcat in minutul 3 în poarta lui Poli, dar Viioturl a pierdut până la urmă cu 2-1. Deși a spus că faza centraării lui Purece a fost lucrată, mijlocașul născut la Craiova a admis că echipa lui Hagi s-a bătut singură.

Fotbalistul de 20 de ani spune că nu se aștepta la o înfrângere la Timișoara în optimile Cupei Ligii. ”Nu ne-am așteptat, noi ne doream foarte mult să câștigăm acest meci, să prindem moral. Dar asta este, ne-am bătut singuri, și sper să ni-l refacem foarte repede, în trei zile să câștigăm meciul de acasă cu ASA. Nu cred că sunt foarte importanți banii pentru noi. Ne dorim să creștem de la meci la meci și să câștigăm fiecare meci în parte. Timișoara e o echipă bună, omogenă, s-au apărat mai mult. Dar noi ne-am bătut singuri”, a declarat Cioablă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fotbalistul a explicat că Viitorul lucrează mult fazele ofensive, dar că în defensivă au stat prost la fazele fixe. ”Lucrăm foarte mult tactic ofensiv, ne-au ieșit unele efaze, nu doar aceasta. Am pierdut prin două faze fixe”, explicat Cioablă. Tânărul jucător speră ca golul de la Timișoara să îi poarte noroc să mai marcheze și altele. ”Nu m-am așteptat să marchez așa repede, chiar dacă îmi doresc să marchez la fiecare meci. Sper să o fac și în continuare”, a conchis Cioablă.

foto: ziuaconstanta.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.