Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

În runda a XXIII_ din Liga a III-a, toate  cele patru echipe din Timiș au reușit să obțină doar egaluri. În seria a IV-a, singura despre care putem spune că mai contează la nivelul spectacolului, noul lider a devenit CSM Reșița, cu 47 de puncte, iar ACS Dumbrăvița rămâne și ea în cărți.

Vineri, doar Ghiroda a jucat în deplasare și a remizat cu 2-2 la Unirea Alba-Iulia. La pauză, bănățenii au condus cu golul lui Nicolae Sofran, pentru ca gazdele să preia conducerea apoi grație lui Alexandru Giurgiu și Ciprian Selagea. Egalarea a reușit Alexandru Baranyi, în prelungiri. La Giarmata, Millenium a terminat la scorul de 3-3 cu Național Sebiș. Daminuță a deschis scorul, dar Marco Enciu a egalat până la pauză. Florin Mateucă și Enciu i-au adus pe oaspeți în avantaj, dar Millenium a egalat prin Florin Călin și Michel Rosenblum, din penalti.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot vineri s-a jucat și CSM Lugoj – Șoimii Lipova, iar penultima clasată a încurcat liderul, după un meci terminat 2-2. Cristian Onțel a deschis scorul pentru gazde, dar Mădălin Popa a egalat după un minut. După 1-1 la pauză, Vlad Filimon a adus Lipova în avantaj, dar Temitope Folarin a egalat. Sâmbătă, Dumbrăvița a remizat la scorul de 1-1 la Chișineu Criș. Bogdan Bozian a marcat pentru arădeni înainte de pauză,dar Albert Voina a egalat în minutul96 din penalti. Dumbrăvița este pe locul 3în serie,cu 45 de puncte, la 47 de liderul Reșița.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.