Joma - JSport.roJSport.ro

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au reușit un lucru rar în Liga I de fotbal feminin. Chiar în prima etapă a returului, bănățencele au câștigat cu 1-0 meciul din deplasare de la campioana Olimpia Cluj, o mare surpriză pentru echipa ce a urcat momentan pe locul 3.

Gazdele nu au avut ocazii majore în prima repriză. În schimb, Fortuna a irosit trei șanse de a marca. Alexandra Lunca și-a valorificat viteza, dar Denisa Heisu și Bianca Ienovan nu au putut să valorifice centrările primite. După 0-0 la pauza, aceeași Alexandra Lunca a marcat în minutul 53, după o pasă de la Melisa Șodinca. Clujencele au atacat și s-au descoperit, dar nu au putut marca. Pe final, Bianca Ienovan a obținut un penalti, dar Alexandra Lunca a tras peste poartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna Becicherecu Mic: Mihaela Durlă – Larisa Grigore, Cristina Codrescu (cpt.), Claudia Bistrian, Lidia Șuveț, Bianca Ienovan, Monica Tomesc (Cristina Costa 74′), Cristina Sucilă, Denisa Heisu, Melisa Sodincă (Mariana Voinea 78′), Alexandra Lunca.

Pentru Alexandra Lunca, a fost o victoriei contra fostei sale echipe. ”Am întâlnit una din echipele vechi, de tradiție ale fotbalului feminin românesc, echipa la care am și jucat o perioadă îndelungată, însă consider că noi ne-am pregătit pe măsură și de aceea am și reușit acest rezultat. Suntem o echipa nou formată, încă la început, cu jucătoare talentate și pline de calități. Am demonstrat că suntem o echipă, am fost unite și, deși am marcat golul victoriei, e de fapt golul muncit al tuturor fetelor și oamenilor care sunt implicați aici. Sunt fericită pentru această victorie, însă conștientă că e doar începutul și mai avem foarte mult de muncit împreună. Dedic acest gol familiei mele și sunt foarte mândră de echipa mea”, a declarat jucătoarea.

Săptămâna viitoare, Fortuna va juca la Galați, pe terenul Universității.

foto: fortunabecicherec.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.