Joma - JSport.roJSport.ro

Fortuna Becicherecu Mic a avut un debut perfect în 2019. După două succese în campionat, fotbalistele antrenate de Florin Pădurean au câștigat cu 8-0 meciul jucat pe teren propriu din sferturile Cupei României, cu Heniu Prundu Bârgăului, și astfel, au ajuns în semifinalele competiției KO.

Deja din prima repriză, Fortuna a luat un avantaj de 4-0 după golurile marcate de Cristina Sucilă, Melissa Șodinca, Bianca Ienovan și Claudia Bistrian. În a doua jumătate a partidei, au marcat Bianca Ienovan, Claudia Bistrian, Melissa Șodinca și Rebecca Pavel. În campionat, Fortuna a căzut un loc, deoarece nu a avut joc, întrucât era programat meciul cu CFR Timișoara, echipă retrasă din campionat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna Becicherecu Mic: Mihaela Durlă – Denisa Hațegan,Cristina Codrescu (cpt.), Claudia Bistrian (Sabina Scurtu), Larisa Grigore, Bianca Ienovan, Monica Tomesc (Sabina Scurtu), Cristina Sucilă (Rebeca Pavel), Lidia Șuveț, Melissa Șodincă (Florina Abrudan), Alexandra Lunca.

Fetele de la Fortuna speră să lupte pentru trofeul Cupei României. ”Mă bucur foarte mult pentru această calificare și cred cu tărie că avem șanse să ne batem pentru trofeu după acest rezultat. Trebuie să tratăm fiecare meci cu maximă importanță, să fim la fel de unite și disciplinate în joc, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Ne așteptam la un adversar puternic, având în vedere că în turul campionatului am făcut 0-0, însă cred că ne-am făcut singure meciul ușor. Le felicit pe colegele mele și sper să continuăm pe aceeași linie ascendentă”, a declarat pentru site-ul oficial Melissa Șodinca.

Următorul meci al Fortunei va fi duminica viitoare, pe terenul Universității Alexandria, un meci important pentru locul secund.

foto: fortunabecicherec.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.