Joma - JSport.roJSport.ro

Prima ligă de fotbal feminin a luat o pauză, prilejuită de programul echipei naționale. După primele patru runde, Fortuna Becicherecu Mic e lider, cu cel mai bun golaveraj dintre cele trei formații care au adunat cele mai multe puncte.

Trebuie spus că în primele patru runde, multe echipe au avut meciuri amânate, iar Fortuna le-a jucat pe toate, conform programului. După o înfrângere în prima etapă acasă, la scorul de 3-0 cu campioana Olimpia Cluj, au venit trei victorii. Mai întâi, un 4-1 la Independența Baia Mare, apoi un 6-0 acasă cu Universitatea Alexandria și un 7-0 la CSȘ Târgoviște. Așadar, un bilanț de 9 puncte și golaveraj de 17-4. Tot 9 puncte mai au Piroș Security Arad și Heniu Prundu Bârgăului. Recent, la tot clubul Fortuna a venit un nou manager sportiv, timișoreanul Sorin Brîndescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Formația din Arad a fost preluată vara aceasta, după promovarea în prima ligă, de antrenorul timișorean Florin Bugar. Arădencele și-au amânat meciul din prima etapă, dar apoi au avut trei victorii, pe linie: 3-1 la Târgoviște, 6-0 cu Luceafărul Filiași și 2-1 cu Fair-Play București. Golaverajul de de 11-2 le plasează doar pe locul 2 în campionat. Liga I se va relua la data de 13 octombrie.

Iar dacă din Timiș nu e nicio jucătoare la naționala de senioare, timișoreanca Cristina Botojel e convocată la naționala U17. Echipa antrenată de Irina Giurgiu va juca pentru calificarea la Euro U17 de anul viitor. Botojel s-a transferat de la Ripensia la Olimpia Cluj, deoarece cel mai bun club din țară i-a văzut potențialul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.