Joma - JSport.roJSport.ro

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic continuă parcursul imbatabil din această primăvară cu un succes cu 1-0 pe terenul Universității Alexandria, una dintre echipele cu care se luptă pentru locul secund. Rezultatele bune ale echipei antrenate de Florin Pădurean se reflectă și în convocarea Biancăi Ienovan în premieră la naționala de senioare a României, după precedenta convocare a Claudiei Bistrian.

Meciul de la Alexandria a fost unul destul de spectaculos, cu multe ocazii. De marcat însă, s-a marcat doar spre finalul meciului, cu o fază făcute de două jucătoare intrate pe parcursul meciului. Denisa Heisu a centrat de pe stânga, iar Mariana Voinea a înscris din 7 metri. Cu acest rezultat, Fortuna este pe locul doi, cu 23 de puncte, 2 mai multe decât Alexandria, care are și un meci în plus.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna Becicherecu Mic: Mihaela Durlă – Denisa Hațegan, Cristina Codrescu, Sabina Scurtu, Larisa Grigore – Bianca Ienovan, Monica Tomesc (Florina Abrudan), Cristina Sucilă, Melissa Șodincă (Denisa Heisu) – Alexandra Lunca, Cosmina Roșu (Mariana Voinea).

Jucătoarele rămân concentrate și după acest succes. ”A fost un meci greu, contra unei echipe valoroase. Am intrat în meci foarte determinată să ajut echipa să câștige, lucru care s-a și materializat. Mă bucur mult că am marcat un gol atât de important și, împreună cu fetele, am reușit o victorie muncită. Urmează meciuri la fel de grele și trebuie să ne păstrăm concentrarea pe toată durata acestora”, a declarat Mariana Voinea pentru site-ul oficial al echipei.

Săptămâna aceasta, naționala de senioare joacă două meciuri amicale cu Malta, în 4 și 7 aprilie, la Mogoșoaia. De la Fortuna e convocată atacanta Bianca Ienovan, prima dată la senioare. Liga I ia o pauză, astfel că Fortuna Becicherecu Mic va juca din nou în 14 aprilie acasă, cu Independența Baia Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.