Joma - JSport.roJSport.ro

După o pauză destul de lungă, Liga I de fotbal feminin s-a reluat cu etapa a V-a. Fortuna Becicherecu Mic a avut o misiunea ușoară în meciul jucat sâmbătă dimineață, pe care fotbalistele lui Florin Pădurean l-au câștigat, la scorul de 10-0 în fața celor de la Luceafărul Filiași.

Deși Fortuna a avut absențe, meciul a fost la discreția gazdelor. La pauză, scorul era 3-0, după golurile marcate de Larisa Grigore, Denis Hațegan și Mariana Voinea, au marcat în minutele 18, 36 și respectiv, 41. Scorul s-a dublat în repriza a doua după golurile marcate de aceeași Larisa Grigore, Florina Abrudan și Alexandra Lunca, dar atacurile nu s-a oprit la 6-0. Cristina Codrescu a făcut-o pe portărițe oltencelor să-și dea autogol, iar apoi, au mai înscris Nicoleta Deca, aceeași Larisa Grigore și Alexandra Lunca. Cu acest rezultat, Becicherec e lider cu 12 puncte, cu golaveraj mai bun ca Prundu Bârgăului. Olimpia Cluj are însă un meci mai puțin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În campionat, timișencele vor juca runda viitoare la Fair-Play București în deplasare. Mai spunem că în primul tur al Cupei României s-au întâlnit două echipe din ligi inferioare din Timiș. ASU Poli s-a impus cu 5-3 în meciul cu Juventus Colterm.

foto: fortunabecicherec.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.