Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de fotbal feminin Fortuna Becicherecul Mic, nou-promovată în Superligă, nu a făcut niciun transfer vara aceasta, după ce o jucătoare venită s-a răzgândit. Mai mult decât atât, antrenorul Florin Pădurean a și dat afară o jucătoare tânără.

Cei de la Fortuna au pierdut-o pe portărița Florina Bertea, care trebuia să vină de la Craiova. ”M-a mințit, iar eu detest cel mai mult miciuna. Mi-a spus că mai are ceva examen de dat, iar apoi m-au sunat cei de la Craiova să le trimit carnetul ei de joc, că rămâne la ei. Ne vom descurca cu ce avem. Cred că pot să le fac pe fete să joace bine și putem prinde locul 5 chiar și în aceste condiții”, ne-a declarat antrenorul Florin Pădurean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, tehnicianul a dat-o afară pe Mirela Hasna, convocată recent la U19 și adusă de la Reșița la Fortuna. ”Chiar ieri am dat-o afară, a fost pe la lotul național și mi-a scos niște bârfe. Are calități bune, dar îi lipsește mintea”, a mai spus tehnicianul. Echipa ar urma să meargă sâmbătă la Reșița, pentru un amical cu Banat Girls și așteaptă duminică bihorencele de la Sporting Lugaș.

În 2 septembrie, de la ora 11, la Becicherec va veni CFR Timișoara pentru derby-ul dib startul Superligii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.