Joma - JSport.roJSport.ro

Pe o vreme cu soare cu dinți, Ripensia și Viitorul Pandurii au terminat la scorul de 0-0 un meci foarte sărac în ocazii. Nu s-a putut marca nici din penaltiul obținut de gazde, și atât de lipsit de evenimente a fost jocul, încât singurul cartonaș roșu nu s-a dat pentru faulturi, jucătorilor, ci secundului, pentru o presupusă tragere de timp.

Perioada de tatonare dintre cele două echipe s-a prelungit aproape toată prima repriză. Bădăuță nu a putut să-l pună în mari încurcături pe Dobre, iar Voinea a fost la fel de „periculos” pentru Anca-Trip. Plictiseala s-a mai spart în minutul 34, când Dunca l-a faultat pe Chera în careu. Voinea a executa lovitura de la 11 metri, nu grozav, iar portarul oaspeților a putut interveni cu succes. Ripensia mai putea fi periculoasă la o fază pornită dintr-o lovitură liberă bătută de Neagu, trecută prin zid, și apoi la reluare cu capul al lui Monea, dar Anca-Trip a avut o dublă intervenție.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nici schimbările din echipe nu au adus un fotbal mai dinamic în repriza a doua. Dobre a putut sta relaxat în poartă, în timp ce nici Voinea, golgheter al ligii secunde, nu a putut să creeze ”deranj” la poarta cealaltă. Secundul Iulian Muntean a văzut o parte a meciului din tribună, după ce a fost eliminat pentru că ar fi tras de timp la un aut, ținând mingea în mână. Nici intrarea lui Zaluschi nu a putut aduce golul, și cu atât mai puțin a lui Marius Staicu. Timișorenii au încercat să atace în valuri pe final, dar tot în zadar.

Ripensia: Şt. Dobre – Monea, Hecsko, Apro (cpt.), C. Toma – C. Tudor (M Stiacu 80’), Stoi – Golda (Al. Popovici 52’), Al. Neagu (Zaluschi 70’), Chera – Alb. Voinea

Viitorul Pandurii: Anca-Trip – Dunca, Yabre (Misăraș 80’), Oros (cpt.), Al. Băican – Cioiu (D. Buia 64’) Chiorean, Prejmerean, Gîrbiţă – Bădăuţă (V. Pop 46’), Astafei

Pelici a fost mulțumit cu egalul, deoarece privește și punctele acumulate de echipă. ”Cred că meritam toate cele 3 puncte, dar lipsa de concentrare, chiar și la faza penalty-ului, a făcut ca jocul să se termine egal. Am jucat împotriva unei echipe ce are în componență jucători foști divizionari. O echipă care venea după o serie de meciuri mai puțin reușite, dar care la începutul acestui tur de campionat a fost pe locul 3. Le doresc mult succes în continuare, teminăm turul pe locul 13 la egalitate cu 12-, 11 și 10. Suntem patru echipe cu același număr de puncte. Cu o victorie am fi făcut 25 de puncte și am fi terminat pe poziția a zecea, dar la 2 puncte distanță în momentul de față. Îmi felicit băieții pentru că au muncit mult astăzi, dar lipsa de luciditate la finalizare și-a spus cuvântul. Am avut situații de a marca, și lovitura liberă în bară, apoi, ocazia lui Monea, ocazia lui Voinea în a doua repriză. Dar nu a fost să fie.  Dacă e să luăm turul de campionat, comparativ cu cel de anul trecut. În momentul de față am fi avut 26 de puncte. Noi am jucat toate meciurile pe teren. Anul trecut am avut 25 după disputarea celor două etape din retur. Mai avem două meciuri de jucat, în care sperăm să mai adunăm puncte”, a precizat Alexandru Pelici.

Cristian Lupuț s-a plâns că terenul de pe Electrica e denivelat și i-a pus pe elevii săi în dificultate. ”Consider că e un punct foarte bun pentru noi. Ținând cont că am venit după trei eșecuri consecutive și un rezultat negativ acasă cu Miercurea Ciuc. Am luat un punct la o echipă bună, foarte bună, foarte bine organizată. Din păcate, astăzi a lipsit spectacolul fotbalistic, pentru că pe o asemenea suprafață nu se prea poate juca fotbal. Din punctul meu de vedere, a fost un meci de luptă, din care ambele echipe au ieșit nemulțumite, după aspectul jocului. Era un teren cu denivelări, unde nu se poate juca fotbal deloc. Nu poți să scoți în evidență anumite lucruri, pe care le-ai făcut în ciclul săptămânal. Dar, una peste alta, e un punct bun. Atât pot să spun. La acest joc s-a anulat orice fel de calitate a unui jucător, la nivel individual, al echipei, șamd. Noi suntem o echipă tehnică, încercăm să pasăm, încercăm să jucăm fotbal, dar pe această suprafață nu am reușit să facem nimic”, a spus antrenorul Viitorului Pandurii.

A fost ultima etapă din tur, dar se mai joacă două din retur. Ripensia va juca tot acasă săptămâna viitoare, sâmbătă de la ora 11, cu FC Argeș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.