Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a terminat cu un 0-0 sec meciul cu Luceafărul Oradea, unul foarte sărac în faze de fotbal. În continuare, alb-violeții au probleme în joc, și obțin destul de puțin după runda a treia, având în vedere că de data aceasta, în fața a 1000 de spectatori, au avut un adversar mai accesibil decât Chindia sau Energeticianul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima repriză a fost una foarte săracă în fotbal. În minutul 7, Prejmereanu a trimis o pasă neglijentă spre portar, iar Bozian putea profita, dar a intrat într-un unghi mort și nu a mai utut profita. Luceafărul a avut o replică sterilă. Vasile Pop a executat o lovitură liberă peste poartă. O șansă bună a avut și Scutaru, la mijlocul reprizei, dar a luftat. Tot Pop putea scăpa spre poartă, dar a fost blocat de Murariu, iar pe finalul reprizei, Moga a reușit să respingă de lângă Meră din fața buturilor.

Cu 0-0, Petruescu i-a schimbat la pauză pe Miholca și Vidrăsan cu Bănică și Nicolescu. Cea mai mare ocazie a fost în minutul 53, când după un corner, mingea a ajuns la Mera, care a tras din 6 metri pe direcția lui Moga. Nou-intratul Bănică a prins primul șut bun din acțiune al gazdelor, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. Timpul a continuat să treacă și fotbalul să se lase așteptat pe stadion. Nici din lovitură liberă, Ignea nu a putut pune mare pericol. Bănică a mai avut o pătrundere, dar Moga a blocat mingea. Peste un minut, același atacant de la Viitorul a trimis pe lângă poartă.

Pe cei de la Luceafărul i-a urmărit de la masa presei, Emil Szolomajer, deoarece ACS Poli are meci direct cu ei săptămâna viitoare. ”Interesant”, deoarece la amicale, secundul dă ziariștii afară din spatele porților, deranjat de prezența lor.

ASU Politehnica Timișoara: Murariu – Bilia, Scutaru, Mera, Cherecheș – Vidrăsan (min 46 Nicolescu), Ignea – Miholca (min 46 Bănică), Bozian, Schieb – Velici (min 84 Plămadă)

Luceafărul Oradea: Moga – Ludușan, Oroș, Opriș, Ban – Lukacs, Prejmereanu – Dulca (min 68 Mitrică), Codoban (min 88 Chiorean), Gunie – V. Pop

Cu un punct în trei runde, Cosmin Petruescu spune că nu trebuie să se instaureze o stare de disperare. ”Chiar aș vrea să felicit jucătorii ambelor echipe pentru efortul depus, chiar au fost admirabili, și ei și echipa vizitatoare. Mie de pe margine mi-a fost greu să urmăresc meciul, de la soare, nu aș fi vrut să fiu în pielea jucătorilor. Căldura cred că a influențat jocul ambelor echipe. În prima repriză a fost un joc destul de echlibrat, cu un plus pentru noi, repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. La pauză am încercat altă dinamică, alt sistem, am încercat să ne adaptăm condițiilor de joc, Din punct de vedere al rezultatelor, istoria se repetă, dar nu am ce să le reproșez băieților. Ne-am creat destul ocazii pe atac pozițional, și din faze fixe. Trebuie să fim mai concentrați, să lucrăm mai mult la antrenamente și să fim mai pozitivi. Suntem o echipă foarte tânără, am avut patru jucători U21. Îmbucurător este faptul că în toate partidele, în repriza a a doua am fost echipa care a impus ritmul de joc. Ne lipsește încrederea, cu siguranță când vom avea încredere, vom și înscrie. Știu cum se pregătesc băieții, îi văd motivați. Vrem să îi mulțumim pe suporterii noștri, care și astăzi au fost alături de noi. Sperăm ca cu proxima ocazie să le răsplătim fidelitatea. Campionatul este lung, două-trei rezultate bune te pot ridica în clasament, la fel cum două-trei rezultate te pot coborî în clasament. Cu siguranță, privim cu încredere spre viitor”, a punctat Petruescu.

Cristian Lupuț a spus că obiectivul Oradiei este de a crește tineri. ”Din punctul meu de vedere, prima repriză a fost cu un plus pentru noi. În repriza a doua, am avut și șansă la ocaziile lui Poli. Una peste alta, a fost un rezultat echitabil, între două echipe care joacă fotbal. Am terminat cu șapte juniori sub 21 de ani, scopul nostru este să promovăm cât mai mulți tineri. Am spus după amical (n.r. pierdut cu 5-0) că acea nu este adevărată față a lui Poli. Țin să vă felicit, aveți o echipă foarte bună. Acest egal ne dă speranțe că se poate cu acești tineri. În vară am schimbat 70% din lot”, a precizat Lupuț.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.