Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli II a pierdut cu Industria Galda de Jos la scorul de 2-1, după două goluri luate pe neatenție de tinerii bănățeni. Pentru gazdele de pe Colterm a marcat Sebastian Mailat din lovitură liberă, iar Cătălin Vraciu, adus de la prima echipă, nu putut să contribuie și el ca marcator, cu puțin mingi jucate pe vârf.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adrian Stoicov a spus că experiența a făcut diferența. ”Se vede că suntem o echipă de tineri, fără experiență. La Galda s-a văzut că au doi-trei-patru jucători cu experiență și acolo ne-au dominat, bineînțeles și pe greșeșelile noastre individuale. La primul gol am stat toată lumea pe loc. Să iei gol din corner în minutul 2, au căzut totuși puțin și psihic. Îmi pare rău de înfrângerea aceasta. Dacă câștigau acest joc, poate aveau și alt moral. Urmează următorul meci la Giarmata, sperăm să spălăm rușinea aceasta. Ca joc, am fost destul de mulțumit, dar totuși se putea mult mai mult. Unor jucători nu le-a ieșit nimic, poate era altfel scorul dacă erau mai inspirați în fața porții. Îi felicit pe adversari, au fost mult mai buni ca noi. Acolo am stat cel mai prost, jucătorii desemnați să joace și să îl pună în valoare pe Vraciu nu i-au adus suficiente mingi. A avut două-trei faze, dar nu a putut să înscrie, pentru că era mai mult ieșit din joc, nu angrenat în joc. Un atacant, dacă nu are mingi, e foarte greu să marcheze. Oricât ar fi de valoros, poate să fie și Ronaldo sau Messi”, a declarat antrenorul lui ACS Poli II.

Fotbaliștii de la Galda s-au bucurat la finalul jocului în stilul propriu, cu un strigăt de luptă în stilul vechilor daci, deoarece au egalat la puncte liderul Național Sebiș. ”A fost un meci strâns, am dominat. Am luat, din păcate, un gol la care portarul nostru nu a avut ce face, inevitabil. Suntem fericiți, la egalitate cu primul loc. Nu avem un obiectiv foarte înalt, dar se pare că suntem acolo sus. E bine. Ne-am gândit că Poli putea să trimită jucători de la prima echipă. Dar de obicei noi tot timpul când simțim presiune ne motivăm și jucăm mai bine pe teren. Sincer, a fost o surpriză să câștigăm. Era bun și un punct, cu 3 puncte e cu atât mai bine. Despre Vraciu nu am avut multe detalii. Se vede că a jucat mai sus, mă bucur că i-am făcut față. Sperăm la o clasare cât mai bună pentru noi, nu avem condiții prea bune pentru promovare”, a declarat fotbalistul Ionuț Cioplântă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.