Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a câștigat al doilea meci amical, jucat la Giroc cu Vulturul Grebenac, formație din liga a patra sârbă, din satul cu populație majoritar românească. Bogdan Andone a confirmat că Scutaru și Schieb sunt ca și semnați, iar de mâine îl așteaptă pe Olivier Lussamba. La acest meci a mai fost testa sârbul Dejan Ivanovic și alt plav, Andrea Lazovic.

ASU Poli a avut controlul jocului în prima repriză. Plămadă a trimis în transversală în minutul 17, utilizat în debutul meciului în centrul liniei de atac. Peste opt minute, tot el a deschis scoruldupă ce Sorescu i-a trimis excelent balonul, în urma unei faze începute cu centrarea lui Taub. Plămadă a ratat o șansă importantă imediat după gol, iar gazdele au reușit să egaleze în minutul 31, prin Czizik, la o greșeală a lui Dur-Bozoancă. Până la pauză, Ignea a mai trimis în bara laterală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În a doua repriză, timișorenii au schimbat complet echipa. În minutul 63, Dejan Ivanovic a marcat după o pasă venită de la Gașpar, iar scorul final l-a stabilit Bădăuță în minutul 79, după o centrare venită de la Giuricici. A fost testat Andrea Lazovic, sârb care a mai dat o dată teste la ASU și altădată la ACS Poli. De asemenea, a jucat Rareș Bîrlovean, junior cu calități reale originar din Petroșani. Au lipsit Poparadu, accidentat, și Motreanu și Coadă, învoiți pentru o acțiune a facultătții.

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Bilia, Scutaru, Mera, Taub – Predescu, Krausz, Ignea – Sorescu, Plămadă, Schieb

Au mai intrat: Borbei – Giuricici, Bilia, Lazovic, Bîte, Ghinescu – Teut, Lazea, Boloca, Gașpar – Ivanovic Bîrlovean, Bădăuță

Bogdan Andone a preferat să renunțe la pregătirea pe sintetic și lăudat juniorii testați. ”Important e că a fost un antrenament util. Terenul a fost destul de greu, am fost greu de controlat mingea. Am preferat să jucăm pe iarbă, pentru că antrenându-ne doar pe terenul sintetic au început să apară diferite probleme cu accidentările. E un antrenament util, venim după două zile cu câte două antrenamente. Cel mai important lucru e că nu am avut jucători accidentați. Mă bucur pentru copiii care au debutat și au jucat chiar al doilea joc cu noi. Sunt copiii din grupele noastre de juniori, se vor pregăti cu noi în continuate și sper să mai prindă minute. Mă bucur pentru Alex Gașpar care e junior, are un potențial foarte bun și îmi place foarte mult”,a spus Andone.

Tehnicianul a confirmat că Scutaru și Schieb sunt jucătorii noi ai echipei. ”Scutaru a fost prima opțiune pentru noi, mă bucur că am reușit să-l aducem la noi. Cu siguranță va aduce un plus valoare, are experiența necesară, valoarea necesară. Am nevoie să fie unul dintre liderii echipei în acest retur de campionat. Marvin e un jucător cu potențial, tânăr. E junior, avem nevoie de dublură la Sorescu pentru acest retur. Putem să-l folosim și bandă stângă când avem nevoie. E o posibilitate în plus când alcătuim echipa. Sunt convins că că ne va ajuta. E un jucător cu calități foarte bune pe faza ofensivă, care face diferența. Suntem în discuții cu mai mulți atacanți. Lussamba trebuie să ajungă”, a precizat antrenorul.

Următorul amical va fi sâmbătă de la ora 12, pe terenul din cartierul Plopi, cu Național Sebiș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.