Joma - JSport.roJSport.ro

CFR Timișoara s-a impus cu 4-3 în optimile Cupei României, după un meci cu de toate în compania Fortunei Becicherecul Mic, iar „leopardele” merg mai departe în sferturi. Diferența de eșalon dintre timișorence și echipa din Becicherec, cu multe foste ”feroviare” nu s-a simțit mai deloc, iar autogolul Claudiei Puca a făcut ca locul 2 din Superligă să meargă mai departe.

Meciul s-a disputat pe terenul sintetic din spatele Stadionului ”Dan Păltinișanu”, iar CFR a venit doar cu Andra Vela, fără principalul Florin Bugar, jucătoare de națională Claudia Bistrian sau conducătorul Titi Nedela. ”Leopardele” au început mai tare, iar în minutul 10, Mihaela Molnar a tras în bară din 16 metri. Un moment important a fost accidentarea Adelinei Ion, reprofilată în fundaș la CFR, în minutul 20. Jucătoarea nu a mai putut continua și absența s-a simțit. Loredana Sas a tras în bară din corner în minutul 23, iar ocaziile ratate s-au răzbunat pentru oaspete. În minutul 25, Cristina Linul a profitat de o ieșire hazardată a Mihaelei Durlă și a înscris.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un minut, mai târziu, Fortuna a marcat pentru 2-0 după o cursă finalizată cu gol a aceleiași Linul. CFR-ul nu a dezarmat, deși a ajuns condusă de o echipă de Liga I. În minutul 32, Mihaela Molnar a marcat cu capul, după un corner, cu o intervenție bună la bara a doua. Până la pauză, CFR Timișoara a rămas în zece jucătoare. Linul a scăpat rapid pe contraatac, iar fundașul Denis Heisu a tras-o de tricou din postura de ultim apărător și astfel, a văzut cartonașul roșu, iar la pauză s-a intrat cu 2-1, avantaj pentru fetele lui Florin Pădurean.

Egalarea a venit în minutul 50, după ce Sas a marcat dintr-o lovitură liberă de pe partea stânga, direct înplasa porții. Timișorencele au preluat avantajul în minutul 60, după o cursă terminată cu un șut plasat a Larisei Sîrbovan. Nu a fost mult timp 2-3, deoarece peste patru minut, Linul a marcat după ce a primit o pasă de la ceferista Lidia Șuveț, care a greșit direcția. Au urmat două ratări la ambele echipe, cu Șodinca pentru gazde și Sas pentru oaspete, pentru ca soarta meciului să fie tranșată în minutul 90, la un șut al lui Sas, deviat cu capul de Puca în propria poartă.

Fortuna Becicherecul Mic: Bărbosu, Vuicin, Christopoulou, Puca, Stoianov, Tomesc (min 72 Muntean), Mândruț, Ghilea, Hasna (min 89 Niculescu), Linul, Șodinca

CFR Timișoara: Durlă, Novotni (min 77 Grigore), Șuveț, Ion (min 20 Scurtu), Heisu, Ababei, Molnar, I. Voica, M. Voica, Sas, Sîrbovan

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.