Ziua de 8 martie a fost sărbătorită cum se cuvine de Poli Timișoara, care le-a făcut o vizită-surpriză la antrenament voleibalistelor de la Agroland. S-a lăsat cu cadouri atât pentru fete, dar și pentru fotbaliști, care nu au plecat cu mâinile goale.

Fotbaliștii au venit cu trandafiri alb-violeți, dar și cu eșarfe pentru jucătoare, iar antrenorul Bogdan Paul a primit un tricou al lui Poli cu numărul 1 și numele Agroland. Jucătoarele în schimb au dăruit materiale promoțioanel fotbaliștilor. Mihaela Ozun i le-a înmânat lui Cătălin Straton, deoarece este rapidistă și a preferat un ex-giuleștean. ”Ne bucurăm foarte mult că ne-au vizitat fotbaliștii de la Poli Timișoara. E un gest frumos din partea lor. Bineînțeles că noi am avut parte de gesturi frumoase și din partea conducerii, dar și din partea iubiților și soților noștri. Noi la fotbal nu cred că ne ne-am pricepe, dar îi lăsam pe ei să joace fotbal, pentru că știu mai bine, iar noi ne pricepem la volei”, a declarat Ozun.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

După schimbul de cadouri, fotbaliștii au jucat și puțin volei. ”Țin să urez tuturor doamnelor și domnișoarelor un călduros la mulți ani și o primăvară cu multe bucurii. Să le aducă multă sănătate și să fie liniștite din toate punctele de vedere. Era normal să le facem o mică bucurie, chiar dacă era doar o floare și o eșarfă, cred că apreciază gestul. Mă bucur că cei din conducere au luat decizia să le dăm o floare acestor fete minunate, care sper să termine pe un loc cât mai bun. Mă bucur că am putut experimenta ceva nou. Ne așteaptă ele la volei. Sper din tot sufletul ele să-și facă treaba cât mai bine, noi cât mai bine și să ridicăm acest minunat oraș și pe plan sportiv”, a precizat Straton.

Au venit, pe lângă portar, Adrian Neaga și jucătorii Sebastian Velcotă, Mihai Roman, Bogdan Străuț și Cosmin Bîrnoi, un fidel spectator Agroland. ”Mă bucur că astăzi am putut să ofer o floare fetelor de la Agroland. Mă bucur că am putut să le facem o surpriză plăcută. Mi se pare mult mai ușor voleiul decât fotbalul. Înăuntru e cald, e bine, vara, iarna, la fel. La fotbal e mai greu, dar și acest sport este foarte greu și foarte recunoscut în România. Chiar obișnuiam să merg la meciuri la volei la Agroland. Mă înțeleg bine cu câteva fete de aici, chiar ne cunoaștem așa, amical. Sunt fete foarte drăguțe și de treabă. Toate sunt preferate pentru mine”, a precizat tânărul jucător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.