Joma - JSport.roJSport.ro

Populația are multe restricții în starea de urgență, inclusiv după emiterea Ordonanțelor Militare. Deocamdată însă, munca din domeniul construcțiilor nu este oprită, ci doar trebuie efectuată cu măsuri sporite de precauție. În aceste condiții, la stadionul Electrica se muncește.

De altfel, micul șantier de la tribuna acoperită a arenei Electrica era singura sursă de zgomot din cartierul Fabric joi la ora 15. În starea de urgență, în cartier era, în rest, liniște, cu toată că în zonă se află Direcția Poliției Locale, un cămin al UVT, două licee cu profil tehnologic, iar nu departe se află Institutul de Boli Cardiovasculare și Spitalul de Boli Infecțioase, unde sunt tratați cei cu coronavirus. La Electrica însă se lucra, chiar dacă nu cu mulți muncitori, ci doar cu patru. Aceștia și-au tras prelungitoare peste scările tribunei și foloseau inclusiv bormașina.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Teoretic, șantierul început acum exact trei săptămâni la stadionul din proprietatea STPT ar fi trebuit să fie gata. Deocamdată, doar s-a terminat chituirea tribunei. Vechile scaune erau încă aruncate lângă tribună, iar cele noi, încă nu erau aduse. Înainte ca pandemia de coronavirus să întrerupă Liga 2, Ripensia a jucat meciul cu Dunărea Călărași cu scaunele și gradenele de lemn deja demontate. Lumea a stat în picioare și se preconiza că va face la fel și la meciul cu Csikszereda, dacă ne luăm după primul termen, de trei săptămâni.

Acum, având în vedere stadiul lucrărilor, informațiile noastre sunt că lucrările vor mai dura două sau trei săptămâni. Dacă nu aveam starea de urgență declanșată din cauza coronavirusului, cel mai probabil, fanii Ripensiei aveau ”risc” să facă varice și la partidele cu Farul, din etapa 27, și poate, și la meciul cu U Cluj, din etapa 29. În contextul actual, nu prea mai e, din păcate, nicio grabă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.