Joma - JSport.roJSport.ro

Nuova Mama Mia Becicherecul Mic a produs marea surpriză pe Stadionul CFR și a elimina-to pe UTA Arad din Turul IV al Cupei României, după o victorie cu 2-1. arădenii au marcat golul în ultimul minut, după un meci în care nu au putut emite pretenții. Formația bănățeană a început meciul cu un protest inițiat de antrenorul Cosmin Stan, care a și declarat că se așteaptă să fie demis, deși a calificat o echipă deocamdată codașă în Liga a III-a în faza de Cupă unde intră echipele de Liga I.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Arădenii nu au venit cu cea mai bună echipă la Timișoara, dar nici cu galerie, și trebuie spus că diferența dintre locul 6 din Liga a II-a și locul 13 din seria a IV-a a Ligii a III-a nu s-a văzut deloc în teren. Mama Mia a intrat pe teren cu zece minute întârziere, iar apoi, cei de la UTA au trimis mingea în aut, iar ”pizzerii” au repus balonul în joc după trei minute. Prima repriză a fost una slabă, cu primele ocazii în minutul 35, prin Jorza la utiști și Radu la gazde. În minutul 40, Sturz a deschis scorul pentru ”pizzeri”, după un gol marcat cu capul în urma unei centrări venite din lovitură liberă a lui Zoran Radu.

În repriza a doua, numărul de ocazii a mai crescut. În minutul 59, Ponce a tras pe poartă, dar Barna a respins, iar două minute mai târziu, UTA a replicat prin ocazia lui Costin, salvată de portarul Ciui. În minutul 72, Ponce a mărit diferența la 2-0, iar arădenii nu au mai fost capabili să revină. Elevii lui Roland Nagy au înscris golul de ”onoare” în ultimul minut de prelungiri, prin Costin, iar Timișoara merge cu trei echipe în șaisprezecimile Cupei României, unde s-a califiat și ASU Poli și unde va intra și cealaltă Poli Timișoara.

Nuova Mama Mia Becicherecul Mic: Ciui, Rebenciuc, Zurbagiu, Stancu, Matiș, Radu, Ciobanu, Ponce, Toma, Albert (min 82 Dragu), Sturz

UTA Arad: Barna, Polgar, Filaret, Celea, Burlă, Costin, Gârbiță, Vlad, Jorza (min 46 Covaci), Copil, Andor

Cosmin Stan a spus că se așteaptă să fie dat afară de conducere pentru că a inițiat protestul de la meciul de Cupa României. ”E surprinzător și pentru noi, chiar dacă noi am vrut să ne calificăm și am crezut în calificarea această. Totuși, trebuie să recunoaștem că e surprinzător faptul că am ajuns cu o echipă mică să jucăm în șaisprezecimile Cupei României. Sper să fie o echipă de Divizia A. Eu am mai trecut prin așa ceva acum un an de zile cu Ripensia, datele problemelei erau cu totul altele. Aici, eu consider că este o mare surpriză prin faptul că Mama Mia Becicherecul Mic a ajuns în această fază a competiției. Protestul mi-l asum în totalitate. Lumea fotbalului din Timișoara poate nu cunoaște atât de bine ceea ce s-a întâmplat cu Mama Mia în primele cinci etape. Problemele mele noastre cele mari au fost în deplasare la Cermei și Galda, coroborat cu ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Poli II. Protestul a fost pentru a atrage atenția asupra lucrurilor nefirești care se întâmplă în fotbalul românesc, împotriva greșelilor voite ale arbitrilor, care încă mai există. Atâta timp cât antrenorii, jucătorii, conducători, sunt suspendați când greșesc, așa ar trebui suspendați și arbitri când greșesc. Eu mă gândesc dacă voi fi sau nu pe bancă la meciul cu Pandurii II de vineri. Mă aștept în orice moment să se ia măsuri și din partea conducerii împotriva mea, pentru că eu am fost cel care a inițiat acest protest”, a declarat tehnicianul de la Mama Mia.

Roland Nagy a spus că îl doare că a pierdut, dar a vrut să vadă și alți jucători la lucru. ”Am vrut să văd la lucru unii juniori care fac parte din prima echipă. Am crezut că profită de acest moment. Sigur, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, e o victorie pe care și-a dorit-o mai mult echipa de ligă inferioară. Dureros e întotdeauna când pierzi, dar nu am venit cu echipa de bază, am vrut să joc cu cei care au prins minute mai puține până acum. Vreau să aibă continuitate, să prindă și ei o formă, să ne putem baza în viitorul apropiat pe ei. Ei nu s-au ridicat însă la pretențile de a juca la prima echipă. Ar fi fost un entuziasm pentru Arad să aducem o echipă de Liga I, dar am vrut să văd la ce nivel suntem cu anumiți jucători”, a declarat antrenorul arădean.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.