Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au remizat duminică la scorul de 2-2 cu formația mai slab clasată Independența Baia Mare, după un meci terminat de gazde în inferioritate. Elevele lui Florin Pădurean ar fi avut șansa să își consolideze locul 2, dar așa,rămân cu 24 de puncte cu patru runde înainte de finalul competiției. 

Meciul a început prost pentru echipa din Becicherecul Mic. După o neatenție în defensiva gazdelor, Ioana Borodi a furat mingea și a deschis scorul pentru maramureșence încă din minutul 3. Bănățencele au egalat în repriza a doua cu un gol din lovitură liberă al Alexandrei Lunca, dar Ioana Borodi și-a readus echipa în avantaj. Fortuna a rămas pe final fără Claudia Bistrian, eliminată, dar a reușit să obțină egalul după un gol al cristinei Sucilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna Becicherecu Mic: Mihaela Durlă, Denisa Heisu, Cristina Codrescu (cpt.), Claudia Bistrian, Larisa Grigore (Sabina Scurtu), Bianca Ienovan (Cosmina Roșu), Denisa Hațegan, Cristina Sucilă, Monica Tomesc, Alexandra Lunca, Mariana Voinea (Melissa Șodincă).

Fetele de la Fortuna nu s-au simțit bine pe terenul afectat de ploaie. ”Ne așteptam ca meciul cu Baia Mare să fie unul dificil, având în vedere că adversarele noastre ne-au dat bătăi de cap în toate meciurile disputate până acum. A fost un meci cu multe greșeli și nici terenul nu a fost un avantaj pentru noi. A doua repriză a fost una mai bună, ne-am mobilizat și am reușit să egalăm, obținând un punct important”, a precizat Cristina sucilă pentru site-ul oficial al echipei.

Duminică, Fortuna va juca următorul meci în deplasare la Heniu Prundu Bârgăului.

Mai jos puteți urmări o galerie foto realizată de Erik Geiger:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.