Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Din trei echipe, timișorencele au scos un singur punct în etapa de liga secundă. ACS Poli a pierdut cu 2-1 pe terenul UTA-ei, scor cu care a cedat acasă și ASU Politehnica acasă cu Aerostar Bacău. Ripensia în schimb a remizat la scorul de 1-1 pe terenul ocupantei locului secund, Academica Clinceni.

La Arad, ACS Poli a jucat bine în prima repriză, când a și marcat din minutul 3, după un corner bătut de Rogoveanu, când Bilia a scăpat din marcaj și a înscrie. UTA a dominat repriza cu ocazii bune, dar nici elevii lui Valeriu Răchită nu s-au lăsat mai prejos, cu trei ocazii ratate de Bădăuță, dintre care o bară. În repriza secundă, timișorenii au jucat foarte slab, iar arădenii au marcat prin Miculescu, și apoi prin Ciucur, al cărui șut a fost deviat de Ciucur, dar și de polistul Munteanu în propria poartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Timișoara, ASU Politehnica a cedat cu același scor cu Aerostar Bacău. Toate golurile s-au marcat în prima repriză. Ca un ”făcut” golul moldovenilor a venit tot în minutul 3, din piciorul lui Alexandru Pop, care a tras la vinclu. Timișorenii au egalat după ce Udeanu a respins șuturile lui Dros și Manea,  dar a treia oară nu l-a putut para și pe Ignea. În două minute însă, Murariu a scăpat mingea și Ciocâlteu a marcat. Un rezultat care a dus-o pe ASU Poli până pe locul 15.

Ripensia a reușit un egal important, 1-1 pe terenul celor de la Academica Clinceni. Meciul a fost unul destul de urât pentru două echipe care încearcă să joace un fotbal frumos. După o primă repriză slabă, în minutul 58, Andrei Dumiter a marcat după o pasă bună de la Monea. Bucuria a ținut trei minute, deoarece Cristian Dumitru a marcat și el. Rămâne un rezultat important pentru bănățeni.

Mai jos puteți urmări o galerie foto realizată de Erik Geiger la partida ASU Politehnica – Aerostar Bacău:

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.