Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia a reluat luni dimineața pregătirile, fără prea multe noutăți la primul antrenament, care a avut loc pe terenul mai mult decât sătesc de la Urseni. Din păcate, clubul timișorean continuă să aibă o atitudine de indiferență spre dispreț față de presă și implicit, cititorii care doresc să fie informați. Deși, teoretic, există un ofițer de presă, nimeni nu s-a sinchisit să anunțe că antrenamentul nu se face în Ciarda Roșie, așa cum s-a postat pe pagina de Facebook a echipei.

Altfel, cei de la Ripensia trăiesc și acum din amintirile victoriei cu AC Milan, deși prin contrast se antrenează la un teren din câmp la marginea satului Urseni, lângă care luni dimineața păștea un cal. La primul antrenament a revenit Andrei Popescu, revenit de la Ghiroda, iar ca noutăți, Gabriel Gânju de la Orțișoara, Costel Zurbagiu și Andrei Dăruială, fundaș dreapta care în tur a fost la echipa a doua. Jucătorul de 25 de ani format la Poli și care a mai trecut pe la Turnu-Severin, Pitești, Sebiș sau Giarmata a avut probleme fizice, dar acum va fi cooptat la prima echipă. Zaluschi va pleca cu Poli în cantonament, iar Mediop este în Senegal, pentru viză. Va mai sosi la echipă fundașul central Alin Burdeț de la Viitorul, iar în funcție de ce se întâmplă la Poli, și portarul Mario Contra.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa nu va face cantonament, decât pregătire pe plan local. ”Vrem să ne pregătim foarte bine, suntem conștienți că ne așteaptă un retur foarte greu, în care în primul rând, s-a schimbat antrenorul. Probabil că vor veni și niște jucători noi și atunci vrem să folosim această perioadă de pregătire să reușesc să îmi implementez stilul meu și să formez o echipă competitivă. Momentan, nu a plecat și nici nu a venit nimeni oficial. Așa e în perioada aceasta de mercatto. Iarna e o situație grea, e mai greu să faci transferuri. Se vorbește și la noi, trebuie să vedem și situația jucătorilor care vor să plece, dar momentan nimeni nu e plecat”, a declarat Paul Codrea.

Primul amical va fi în data de 20 ianuarie. Ripensia e acum pe locul 11, iar obiectivul este salvarea de la retrogradare. ”O clasare cât mai bună și o salvare cât mai rapidă de la retrogradare. Am fost la toate ligile ca antrenor, de la Liga a V-a, ca jucător am fost la toate nivelele, cred că va fi mai greu, cu siguranță, nivelul mult mai bun ca antrenor, dar voi fi pregătit. Având în vedere că e primul an și nu suntem un club bogat, obiectivul e în conformitate cu realitatea”, a mai spus Codrea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.