Joma - JSport.roJSport.ro

În sfârșit, e și Timișoara un caz fericit în ceea ce privește infrastructura sportivă. Dacă arenele mult mai moderne din Cluj, Ploiești sau București au avut mult de suferit în urma unor concerte care s-au desfășurat inclusiv pe gazon, bătrâna arenă timișoreană arată nesperat de bine după festivalul de muzică disco.

Gazonul se prezintă într-o stare bună, deși, timp de trei zile, un număr foarte mare de amatori de distracție au dansat și cânt pe ”Marele oval”. Joi, încă se terminau ultimele lucrări de curățenie și se mai puteau vedea confetti. De asemenea, se lucra la demontarea scenei, una destul de mare și complexă. În următoarele zile, se va aduce îngrășământ pentru gazon, iar băncile de rezerve, demontate, vor fi puse la loc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru anul viitor, organizatorii spun că festivalul va avea loc tot la Timișoara. Locația nu a fost precizată, ci doar s-au anunțat câteva trupe. Singura șansă însă de a organiza ceva în capitala Banatului pentru peste 20.000 de oameni ar fi însă un câmp. Însă tot mai multe voci spun că Stadionul ”Dan Păltinișanu” nu se va demola atât de rapid cum pretind autoritățile.

Pentru viitorul sezon, Ripensia ar dori să dispute meciurile oficiale tot pe cel mai mare stadion din oraș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.