Joma - JSport.roJSport.ro

gabriel.canuGabriel Cânu a marcat golul alb-violeților din meciul Poli Timișoara – CFR Cluj, încheiat la scorul de 1-1. Experimentatul fundaș a dat de înțeles că nu este cu banii la zi, ceea ce dovedește că președintele Sorin Drăgoi a mințit cu bună știință în conferința de presă de după revenirea sa din concediu.

Cânu a marcat primul său gol din acest sezon într-un meci în care ocaziile s-au înmulțit pe final, când a mai și trecut din căldură. Cânu a spus că altfel a fost pentru jucători meciul de luni cu Craiov,a jucat pe o vreme răcăroasă. ”De la 0-5 cu Botoșani la 1-1 cu CFR, eu zic că o creștere. Păcat că nu am câștigat, însă sperăm ca la meciurile următoare să ieșim câștigători. Meciul cu Craiova a fost o treabă, meciul de azi și cel cu Botoșani, o altă treabă. Însă, ușor-ușor s-a dus și vara și sperăm să fim la potențial maxim la orice oră”, a declarat fundașul central.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fotbalistul de 35 de ani spune că e important că Poli înscrie aproape meci de meci, cu excepția umilinței cu FC Botoșani. ”La Astra din poziție asemănătoare am dat din forță, nu a intrat, acesta mai boltit, așa, a intrat. Important e că înscriem, că ne dorim victoria meci de meci și strângem ușor-ușor puncte, cu toate că suntem pe minus momentan”, a punctat Cânu. Liga I se întrerupe pentru că joacă echipa națională. Cânu e convins că Poli va juca bine și după această pauză. ”Venim după două rezultate pozitive, se întrerute, însă eu zic că va fi bine și pe viitor, ne vom pregăti la fel de bine. Eu zic că unitatea grupului își va spune cuvântul la final”, a convins stopperul.

Bilanțul noii conduceri: declarații false prin conferințele de presă, promisiuni neonorate la jucători

Dacă în teren echipa se străduieșt, președintele Sorin Drăgoi, venit din mediul de afaceri, dă semne că nu se adaptează la specificul conducerii unui club de fotbal. Drăgoi a declarat senin că toată echipa e cu banii la zi, dar, pe lângă Tmsport, alte două instituții de presă din oraș au scris că acest lucru este fals și că există restanțe de trei luni la salarii, fapt confirmat de Cânu. ”Sunt destule echipe la care banii nu sunt la zi. La noi cu atât mai mult se simte un pic mai diferit pentru că nu sunt salariile de la alte echipe. Însă am primit asigurări că se va reveni la perioada cum era acum un an, doi. Noi ne facem datoria. Eu unul la Vaslui am stat și zece luni fără să iau salariul. Nu-s ca la Vaslui, dar nici bine. Probabil sunt o parte dintre jucători care sunt cu banii la zi. Eu ce știu este că dânsul ne-a asigurat că face tot ce ține de el pentru a aduce situația la zi”, a mărturisit fundașul central.

Ionuț Popa a explicat că a avut discuții contradictorii cu managerul sportiv Ioan Miculaș și cu Sorin Drăgoi pentru reprimirea în lot a lui Robert Elek, Cătălin Doman și George Neagu. De altfel, Bărbuț și Artean erau convinși după victoria cu Craiova că cei trei vor fi iertați, dar se pare că noul președinte, cu mare experiență în management, după cum s-a recomandat singur, nu și-a onorat promisiunea. ”Domnul antrenor știe mai bine. Noi am întrebat în fiecare zi de ei. A venit Elek, mai sunt doi și îi așteptăm înapoi la echipă pentru că au jucat alături de noi. Fiecare poate prinde o zi proastă sau bună. Eu zic că nu e locul lor acolo. Normal, atmosfera nu e una bună când încep să se ia măsuri ca cele trei de excludere. Însă cum am mai spus, poate aceste rezultate bune îi vor îmbuna pe cei din conducere și pe domnul Popa, să îi reprimească în lot”, a mai povestit Cânu.

foto: banatsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.