Joma - JSport.roJSport.ro

gabriel.torjeGabriel Torje va fi de miercuri jucătorul celor de la Terek Grozny, formație cu care în mare parte, timișoreanul s-a înțeles. Astfel, jucătorul de naționala României va merge în Cecenia, la locul 12 din ultima ediție a primei ligi rusești.

Torje va fi coleg la Grozny cu Gicu Grozav. La gruparea cecenă au mai jucat Florentin Petre, Andrei Mărgăritescu și Daniel Pancu. Conform Digisport, Torje a semnat un contract pe trei ani, iar cei de la Terek au plătit 1 milion de euro la Udinese pentru mijlocaș. Săptămâna trecută, vitezistul de 26 de ani fusese anunțat de presa turcă la Karabukspor, dar mutarea nu s-a dovedit a fi reală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, deocamdată Torje merge într-un campionat mai slab cotat. Putem consemna și scăderea cotei de piață a fotbalistului. În 2008, Dinamo a plătit 2 milioane de euro pentru Torje lui Poli Timișoara. În 2011, Udinese dădea 5 milioane pe jucător, timișoreanul nu a ruelit să se imoună în Serie A. Au urmat împrumuturile la Granada, Espanyol, Konyasport și Osmanlispor, iar acum, mutarea în Cecenia.

Marți, Torje e programat la vizita medicală în Rusia, iar miercuri se vor semna actele.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.