Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica s-a impus cu 3-0 la Târgu Jiu în fața Pandurilor, cei ”originali”, o echipă care va avea un sezon foarte dificil în condițiile financiare prezente. În Oltenia, elevii lui Cosmin Petruescu au avut ocazia să panseze rana înfrângerii de săptămâna trecută, în fața unui adversar mai accesibil.

Timișorenii au deschis scorul rapid, după o eroare a lui Ivănescu, când Ignea a recuperat, iar Mircea Axente în minutul 14. La pauză, s-a intrat cu 0-1, iar în repriza a doua, bănățenii au marcat de două ori. Axente a contribuit și la al doilea gol, când i-a dat mingea lui manea, carea finalizat faza pentru 0-2 în minutul 58. Pe final, Cosmin Petruescu l-a trimis în teren pe Adrian Ungureanu, revenit după ce în retur, cât a fost la Ripensia, a fost accidentat. La un minut după ce a intrat în teren, mijlocașul a și înscris, pentru 0-3 în minutul 80. Poli a avut și o galerie alături, la fel ca la majoritatea deplasărilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pandurii Târgu Jiu: Dinu – Ciobanu, Chiș, Oiță, Bratu, Lică, Dinu-Ivănescu (’50 Tănăsoiu), Vasilescu, Popescu (’75 Unguru), Nichifor, Rașoveanu (’65 Filip)

ASU Poli Timișoara: Murariu – Jurj, Coadă, Scutaru, Cherecheș,  Dros, Ignea, Manea (’82 Vidrăsan), Lupu 9’79 Ungureanu), Trip (’70 Ad. Lazăr), Axente

Runda viitoare, ASU Poli va juca acasă cu o altă echipă cu probleme, Daco-Getica București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.