Joma - JSport.roJSport.ro

CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a calificat în turul IV al Cupei României după succesul clar cu 6-1 în fața celor de la ACS Poli. Formația din Timișoara a jucat din nou în echipamentul cyclamen și nu a putut opune rezistență în fața colegei de serie, care și-a permis și o ”aroganță” la un penalti.

În minutul 10, Baranyi a deschis scorul după o reluare cu capul, pe spate, fază la care mingea a intrat în poartă. Peste un minut, atacantul Ghirodei a mărit ecartul, cu o reușită din 5 metri. Diferența a ajuns la 3-0 în minutul 23, după un gol marcat cu capul de același Baranyi. Tot el a marcat și în minutul 43, pentru 4-0, scorul pauzei. În minutul 51, Ianc a marcat pentru 5-0, iar golul de onoare l-a marcat Buga pentru Poli în minutul 64. Peste patru minute, Ghiroda a primit penalti, iar Mancaș a preferat să trimită pentru Baranyi, dar portarul Moșoarcă a respins în corner. După lovitura de colț, Ianc a închis tabela.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Șipoș, Bâte, Jovanic, Mancaș, Șofran, Baranyi, Ghinescu (min 46 Silaghi), Sabăy, Ianc, Herci (min 46 Jichici), Bocșan (min 70 Goța)

ACS Poli Timișoara: Moșoarcă – Sporin, Iovanovici, Podină, L. Codrea (min 33 Tașcă) – Dorobanțu – Românu, Oprea (min 52 Buga), Ochea, Iseini – Pădurariu (min 46 Daminescu)

Octavian Benga a spus că a cerut echipei altă abordare a reprizei secunde. ”Respectăm competiția. Este al treilea tur trecut în Cupa României. Suntem pe un drum bun. Sunt mulțumit în mare parte de jucători. Avem patru meciuri oficiale, patru victorii. Trebuie să rămânem cu capul pe umeri, pentru că încă mai avem anumite chestii de pus la punct, anumite slăbiciuni. Suntem totuși la început și sper de la o etapă la alta să punem ceva în plus și să devenim din ce în ce mai buni. O victorie foarte clară, cu fosta mea echipă. Mă bucur și nu mă bucur, dar îmi pare rău de ei că s-a ajuns în această situație. Orice ar fi, toată viața voi rămâne un polist, pentru că cea mai mare parte din viață am petrecut-o la Poli Timișoara, trei ani ca jucător, mai apoi, opt ani la Centrul de copii și juniori, iar apoi patru ani la echipa mare. Nimic nu mai poate să schimbe sângele meu polist. Sper din tot sufletul să-și revină clubul, dar din ce prevăd, șansele sunt foarte reduse. Am făcut o repriză foarte bună, am marcat multe goluri, exact ce le-am cerut. Sunt puțin supărat pentru repriza a doua, pentru că le-am cerut să nu mai facă efort, să avem o circulația balonului mult mai rapidă, pentru că am jucat sâmbătă meci și vineri vom juca la Deva. Sunt puțin supărat pentru că la 5-0, 6-0, nu și-au respectat adversarul și chiar colegii, pentru că au ratat din poziții clare. Nu-mi doresc un adversar anume, mai mult ca sigur vom întâlni o echipă din Timișoara, Arad sau Reșița”, a precizat Benga.

Pavel Velcotă a recunoscut că Poli e foarte slabă și pentru eșalonul al treilea. ”A fost un meci pe care noi l-am abordat cu opt juniori în teren. Un meci de Cupă în care am dat o șansă juniorilor, ținând cont că vinerea viitoare avem un meci foarte important acasă, am căutat să menajăm unii dintre jucătorii noștri titulari. Noi avem probleme serioase în apărare. Am propus să avem cel puțin un fundaș central să aducem în perioada de transferuri, și un portar. Până în 4 septembrie e perioada de transferuri. Am cerut, nu se vede nicio mișcare în acest moment, sperăm ca lucrurile să se remedieze în timp. Copiii acești care au terminat junioratul la 19 ani și 17 ani nu sunt pregătiți pentru Liga 3 la nivelul la care ne dorim noi. Eu sunt un antrenor intermediar, până vine alt antrenor să preia echipa. Eu am statutul de team-manager”, a precizat Velcotă.

În campionat, Poli va primi vineri vizita Filiașiului, iar Ghiroda va juca la Deva.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.