Joma - JSport.roJSport.ro

Etapa a V-a a fost una de bun augur pentru cele patru echipe din seria a IV-a care au evoluat. Giarmata a câștigat cu Deva, formație care anul trecut trăgea la promovare, Centrul Național de Pregătire a bătut pe Mama Mia, la Jimbolia, iar Ghiroda s-a impus cu Hermannstadt 2.

Giarmata s-a impus cu 3-2 cu Deva, vineri. Romică David a deschis scorul în minutul 7 pentru oaspeții, dar Ghighilicea a egalat din penalti în minutul 45. David a marcat în minutul 55, dar Ghighilicea a egalat din acțiune, trei minute mai târziu. Victoria a adus-o atacantul Anagor, în minutul 89. Mama Mia se poate bucura că a reușit să se mute la Jimbolia, unde a țintu piept echipei Centrului de Pregătire, care a câștigat cu 1-0 după golul internaționalului de juniori Vlad Chera, marcat în minutul 83.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sâmbătă, ACS Ghiroda a câștigat acasă cu 4-1 cu Hermannstadt 2 și astfel, a ajuns al 10 puncte, pe locul trei în seria, după Șirineasa și CSU Craiova 2. Centea a deschis scorul în minutul 11, după care Mucuță a egalat în minutul 20. Ulterior, gazdele au marcat din penalti, în minutul 31, la execuția lui Pătrașcu, iar Baranyi și Dincă au marcat în minutele 36 și 50.

CSM Lugoj a stat etapa aceasta.

foto: facebook.com/ACS.Ghiroda

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.