Patru din cele cinci timișene au jucat marți în runda restantă din seria a IV-a a Ligii a III-a. CSM Lugoj a cedat dramatic pe final, în timp ce Millenium Giarmata și ACS Ghiroda și-au câștigat meciurile de pe teren propriu.

Giarmata continuă seria rezultatelor bune cu un succes cu 3-0 acasă cu Internațional Bălești. Claudiu Ghighilicea a marcat în minutul 41, pentru ca în minutul 89, George Beloescu să mărească avantajul, iar Ghighilicea să marcheze din nou. Bucurie și la Ghiroda, unde gazdele s-au impus cu 2-0 cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Alexandru Baranyi a marcat în minutul 12, iar Darius Neamțu a marcat în prelungiri. În schimb, CSM Lugoj a pierdut cu 1-0 la Reșița, după golul marcat de Marius Staicu în minutul 88.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Nici la Jimbolia nu a fost o prea mare bucurie, după ce Mama Mia a pierdut acasă cu 6-0 cu ACSO Filiași. Nicholas Chivu a marcat în minutul 3, pentru ca în minutul 5, gazdele să își dea autogol. Ionuț Dinu a mărit diferența după alte două reușite până la pauză, pentru ca în repriza secundă, oltenii să marcheze prin Cosmin Calu și Fabian Crușoveanu. Centrul Național de Pregătire Timișoara nu a avut meci etapa aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.