Joma - JSport.roJSport.ro

”Eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam, vine la Timișoara pentru a participa, în principal la un eveniment artistic. Arădeanul, în prezent director de imagine al FCSB, este invitat la deschiderea Salonului de Caricatură a a lui Ștefan Popa Popa’s, unde pe lista invitaților se regăsește și Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj.

Duckadam și Lipă au fost aleși nu întâmplător, deoarece, la fel ca și Popa’s, se bucură de renume mondial în domeniul în care au excelat, în cazul lor, sportul. Duckadam va profita de vizita făcută la deschiderea salonului, vineri de la ora 16,30, la Bastionul Theresia, și pentru a trece pe acasă. Portarul este din Semlac, județul Arad, și va merge a doua zi și acasă, dar va mai participa la un eveniment, în Timișoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nu înainte de a trece și pe la un eveniment al Liceului Bela Bartok. ”Noi în fiecare an, în toamnă, avem un eveniment la care elevii participă la diverse jocuri sportive. Unul dintre părinți a avut ideea să-l invite pe domnul Duckadam, deoarece știa că este în Timișoara. Nu va sta mult, deoarece merge la Semlac”, ne-a explicat Ildiko Erdei, directoarea liceului cu predare în limba maghiară.

Duckadam este poate actorul principal al finalei Cupei Campionilor Europeni din 1986, când a apărat toate cele patru lovituri de departajare executate după timpul regulamentar al finalei dintre Steaua și Barcelona. În luna mai, Duckadam a venit la Timișoara pentru Meciul Deceniului, un eveniment caritabil ce a reunit mulți foști fotbaliști de renume.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.