Joma - JSport.roJSport.ro

Dinamo a câștigat Cupa Ligii după ce s-a impus în fața celor de la Poli Timișoara la scorul de 2-0, după ce în prima repriză ”câinii” au mai marcat trei goluri anulate. Cele valide au fost opera slovacului Adam Nemec, iar cele anulate au fost reușite de Hanca, Rivaldinho și Mahlangu. Galeria lui Dinamo a fost la înălțime pe Național Arena, unde și Poli a avut unmic grup de suporteri.

Poli Timișoara a avut prima ocazie a partidei, cu o lovitură de cap a lui Șeroni, respinsă de Penedo în corner chiar în minutul 2. A urmat o dominare clară a dinamoviștilor, care au avut în față o apărare timișoreană cam debusolată, din care doar Curileac s-a mai remarcat cu intervenții. Nemec a deschis scorul în minutul 6, după o pasă bună a lui Palic, iar Curileac a fost învins la colțul lung. ”Câinii” au avut un prim gol anulat în minutul 18, la ofsaidul lui Hanca. Diferența a crescut în minutul 26, când Nistor i-a centrat lui Nemec. Atacantul a tras la poartă, Curileac a respins, dar dinamovistul a reluat și a marcat. Peste un minut, Curileac a reușit o dublă intervenție în fața lui Rivaldinho, iar apoi au urmat alte două goluri anulate eronat pe motiv de ofsaid, ale lui Rivaldinho și Mahlangu. Astfel, la pauză s-a intrat doar cu 2-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, Dinamo a continuat să preseze, dar fără forța ofensivă, eficiența și pragmatismul din prima repriză. Nici Curileac nu a mai avut cu ce ocazii să se evidențieze. Cu o echipă formată iar și cu tinerii Haruț și Bârnoi, Poli a dovedit că are potențial. După „banchetul” de pe Național Arena, urmează însă sesiunea de BAC: vin meciurile vitale cu Pandurii Târgu-Jiu, ASA Târgu Mureș și Gaz Metan Mediaș, iar pentru alb-violeți, săptămâna fără presiune s-a terminat după meciul cu Dinamo, iar de acum, urmează concentrarea maximă.

Poli Timișoara: Curileac, Haruț, Șeroni, Bocșan, Novak (min 90 Murariu), Ignea, Artean (min 56 Soljic), Popovici, Bîrnoi, Fucek (min 56 Doman) Drăghici

Dinamo București: Penedo, Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip, Palic, Mahlangu, Hanca (min 72 Busuladzic), Rivaldinho (min 60 Bawab), Nistor, Nemec (min 82 Tîrcoveanu)

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.