După al doilea amical al celor de la ACS Poli, clubul pregătește deja lotul pentru cantonamentul de la Poiana Brașov, în care se va pleca marți. Aparent, unii jucători formați de club nu se vor regăsi pe listă, iar impresarul Cristea Opria acuză conducerea clubului de selecție tendențioasă. Agentul, care îl impresariază și pe Torje, spune că luni va veni cu dezvăluiri explozive.

Opria este supărat că Dragoș Cojocaru, fundaș brașovean care a petrecut bună parte a junioratului la Anderlecht Bruxelles, nu a fost reținut de clubul autorităților. De altfel, Cojocaru se pregătește acum cu ASU Poli, iar Opria spune că jucătorul asemnat cu echipa suporterilor. Agentul era oricum hotărât să nu mai ajute clubul prin aducerea de fotbaliști impresariați de el sau prin împrumuturi de bani, dar acum, Opria este și mai nervos, deoarece David Pop și Lucian Oprea, susține impresarul, nu vor pleca în cantonament. În acest sens, agentul spune că a vorbit cu primarul orașului și va veni cu dezvăluiri la televiziunea locală Tele Europa Nova, în emisiunea de luni.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Mai mult decât atât, Opria susține că va dezvălui și ce s-a petrecut cu Sebastian Mailat, pierdut în condiții ciudate de către club. ”Nu l-au luat pe Cojocaru, jucător de lot național, dar îl aveau pe Mădălin Mureșan (n.r care s-a pregătit cu echipa o săptămână, dar nu a fost reținut), care a fost și la Călărași și îl trage după el… Ei nu duc în cantoament jucătorii lor, formați de club, le-a spus să își caute echipe. M-a sunat David Pop plângând. În iarnă, când i-am prelungit contractul pe trei sezoane (n.r. procedura regulată la fotbaliștii care termină junioratul), i-au mărit salariul la 11.000 de lei pe lună. Acum am acceptat o reducere la 3.500 de lei. Dar ei vor și să-i dea puțini bani, și să-mi distrugă jucătorul. Despre Oprea mi-a spus președintele că nu duce gloabe în cantonament, pentru că costă bani. Jucătorii mei sunt corecți și își apără corect șanșele”, spune Opria, care susține că deși marți va fi plecarea, decizia clubului despre Pop și Oprea e că nu vor pleca la Poiana Brașov.

Impresarul, care mai are de recuperat o sumă de bani din împrumuturile date clubului, spune că va veni cu multe dezvăluri, și că multe lucruri i le-a spus deja primarului Nicolae Robu. ”Am vorbit cu primarul la telefon 35 de minute, dintre care el dacă a vorbit 3, în rest m-a ascultat. A spus că dacă este adevărat ce i-am zis, își va lua mâinile de pe club. I-am spus că dacă vor continua așa, până în septembrie-octombrie, dispare clubul.  Luni seara voi merge în emisiune la Tele Europa Nova cu documente și voi vorbi mai multe. Vreau să fac dezvăluiri și despre cazul Mailat în viitorul apropiat”, a mai spus Opria. Sebastian Mailat a fost pierdut toamna aceasta de ACS Poli după ce comisiile FRF l-au declarat liber de contract deoarece intrase în ziua 90 de neplată. Fotbalistul a semnat ulterior cu CFR Cluj.

Reamintim că cei de la ACS Poli nu mai comunică cu presa decât în conferințe. Următoarea va fi marți, la ora 12,30. După retrogradare însă, conducerea declara că se va miza mult pe jucătorii din propria pepinieră.

renasterea.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.