Joma - JSport.roJSport.ro

Sâmbătă, ASU Poli Timișoara joacă cu Dunărea Călărași pe cel mai mare stadion din oraș. Revenirea pe ”Dan Păltinișanu” se produce la ultimul meci pe teren propriu înainte de marele derby cu rivala UTA Arad.

De altfel, alb-violeții aveau încă din vară intenția să revină pe cel mai mare stadion din oraș. Clubul i-a făcut însă pe plac lui Bogdan Andone, care a dorit ca echipa să adune puncte la început pe ”Știința” și apoi să se mute pe Marele Oval. Până la finalul lui 2017, toate meciurile de acasă se vor disputa pentru bănățeni pe acest stadion. ASU Poli a căzut pe locul 10, cu 13 puncte, în timp de Dunărea Călărași, formație antrenată de Dan Alexa, e pe locul doi, cu 19 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La două săptămâni de la revenirea pe ”Dan Păltinișanu”, timișorenii vor primi vizita rivalei din Arad. Până atunci, bănățenii vor avea o deplasare la Olimpia Satu Mare, ultima echipă antrenată de Bogdan Andone. UTA a căzut pe locul 16,retrogradabil, cu 9 puncte. Până atunci,  arădenii merg la Sportul Snagov și apoi au meci acasă cu Pandurii Târgu Jiu. Peluza Sud va fi deschisă cu excepția sectorului unde gradenele sunt prăbușite.

Așadar, galeria va putea face spectacol în sectorul tradițional. Meciul cu Dunărea Călărași începe sâmbătă la ora 16.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.