Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara mai are de stat sigur până sâmbătă în prima ligă, după care situația clubului este mai mult decât incertă. Retrogradarea se întrevede tot mai clar, deoarece într-o singură situație timișorenii ar putea scăpa de locul 7 în play-out.

În acest moment, matematic, doar Poli Timișoara și FC Voluntari mai pot retrograda, deoarece Sepsi, Chiajna și Mediaș sunt salvate deja. Timișorenii au 24 de puncte și ilfovenii, 26. În caz că ambele ar face 27, cu o victorie a bănățenilor și un egal al formației lui Mutu, tot Timișoara cade, deoarece a beneficiat de rotunjire după înjumătățirea punctelor acumulate în sezonul regulat. Așadar, singura șansă de salvarea e ca Poli să câștige la Chiajna, iar voluntari să piardă, însă ilfovenii joacă ultimul meci pe stadionul lor, cu deja retrogradata Juventus București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Așadar, șansele de salvare implică practică, o minune. Paradoxul face ca sezonul trecut, cu 27 de puncte, Poli a prins barajul. După ultima rundă, Chiajna s-a salvat direct, cu 29 de puncte, iar Poli și Pandurii au avut 27 de puncte. cu golaveraj 16-14 față de 12-18 al oltenilor și cinci victorii față de cele patru ale gorjenilor, directele au fost în avantajul alb-violeților. La Severin, Poli câștigase cu 3-1, iar acasă, a cedat doar cu 1-0 cu trupa antrenată atunci de Flavius Stoican.

Cele două meciuri se vor juca sâmbătă, de la ora 21,30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.