Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara și-a băgat fanii puțin ”în ceață” după finalul de sezon, unul cu o deplasare fără antrenorul Alexandru Pelici. Până la urmă, după mai multe zile, situația s-a clarificat, după negocieri între tehnicianul timișorean și patronat.

Concret, Pelici nu a mers cu echipa la Buzău, iar pe grupul în care comunica cu jucătorii, dăduse un mesaj prin care le mulțumește tuturor. Gândurile erau, așadar, maid egraba de despărțire. Dar, până la urmă, nu va fi așa. ”Mergem înainte. Cu Alexandru Pelici. Discuțiile noastre nu s-au referit nicio secundă la aspectele sportive, ci la alte privințe. Am reușit să ajungem la un consens și vom continua împreună pentru un proiect pe termen lung”, ne-a declarat președintele clubului Dumitru Mihu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

L-am întrebat pe principalul finanțator dacă nu e totuși supărat pe Alexandru Pelici, că a lipsit de la un joc oficial. ”Mie îmi trece repede și când sunt supărat”, a mai spus Mihu. Luni, clubul va face o conferință de presă în care se va detalia situația.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.