Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia revine pe stadionul din Ciarda Roșie sâmbătă, pentru jocul cu Pandurii, în contextul în care pe ”Dan Păltinișanu” va juca Timișoara Saracens în cupele europene. Roș-galbenii au același număr de puncte ca și oltenii, și de aceea, jocul este important, mai ales că timișorenii vor avea apoi un program greu.

La acest meci nu vor juca Tînc și Zaluschi, suspendați. ”Un joc important pentru noi, punctele puse în joc sunt foarte importante. Întâlnim o echipă aflată la egalitate de puncte cu noi, o echipă tânără, care joacă fotbal. Sperăm să fie un joc plăcut ochiului și sperăm să reușim să câștigăm cele 3 puncte puse în joc, altfel, victoria de la Balotești nu are foarte mare importanță. Adică nu am rezolvat nimic cu ea. Sperăm ca euforia victoriei de la Balotești să fi trecut și să fim maturi, cu picioarele pe pământ, pentru că altfel nu o să putem să câștigăm cele 3 puncte puse în joc. Pandurii e o echipă care a fost o surpriză a primei părți a campionatului, dar o echipă cu problemele ei, extrasportive, nu neapărat de joc”, a precizat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele două echipe au câte 32 de puncte, dar gorjenii au un golaveraj mai bun. Pandurii se află pe locul 9, iar Ripensia, pe 11. În contextul în care urmează partide cu Metaloglobus și Chindia, Pelici vrea toate punctele acum. ”Poate fi considerat un moment al adevărului. Să vedem dacă merităm mai mult de mijlocul clasamentului sau nu merităm mai mult. E un joc foarte, foarte important. Pentru că urmează apoi jocuri grele, la Metaloglobus, o echipă care s-a întărit foarte mult în această iarnă și cu jucători foarte experimentați, apoi Chindia acasă. Urmează meciuri foarte importante pentru noi. Sunt importante punctele în perspectiva viitorului cu atât mai mult cu cât celelalte echipe care sunt contracandidate cu noi la evitarea retrogradării, au jocuri destul de grele. Am putea sa ne distanțăm și mai mult și avem ocazia să facem lucrul acesta”, a explicat Pelici.

Altfel, după un start de sezon pe cel mai mare stadion din oraș, Ripensia revine la micuța arena din Ciarda Roșie. Pelici speră ca tribunele mult mai apropiate de teren să fie în avantajul echipei sale. ”Sperăm ca oamenii care vin să vină în număr cât mai mare, să ne transmită energia lor, pentru că aici îi simțim mult mai aproape decât pe <<Dan Păltinișanu>>. Împreună să ne bucurăm la final”, a mai spus tehnicianul timișorean.

Meciul direct începe sâmbătă de la ora 11 și nu este televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.