Joma - JSport.roJSport.ro

Timișorenii vor mai vedea meciuri de fotbal pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” teoretic, cel puțin încă un sezon.Poli Timișoara a primit aprobare de la  proprietarul arenei, Consiliul Județean Timiș, pentru a evolua încă un sezon pe Marele Oval, printr-un document atașat dosarului de licențiere.

Astfel, pe stadion se va putea evolua cu o parte a tribunelor închisă. Concret, este vorba în acest moment de Peluza Sud și o parte a Tribunei 2. Arena e într-un stadiu avansat de degradare, dar deocamdată, nici soluțiile pentru viitor nu există. Girul dat de CJT înseamnă că și ASU Poli sau Ripensia vor putea juca pe cel mai mare stadion din oraș la meciuri importante, cum ar fi cel cu UTA. De asemenea, pentru meciuri de cupe europene, și Timișoara Saracens are nevoie de stadionul alb-violet.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Totuși, pentru Liga I, dacă Poli nu retrogradează, arena va trebui omologată și de LPF, procedeu care se face anual, în fiecare vară. ”Am primit acordul de a juca încă un an. Îi mulțumim domnului președinte Călin Dobra, cu care avem o relație foarte bună. Din punctul meu de vedere, cu porțiunile cu probleme închise, pe stadion se mai poate juca fără probleme doi ani”, ne-a declarat președintele Radu Birlică.

Poli a rezolvat și aprobarea de la ANAF pentru dosarul de licențiere. Ultima tranșă din drepturile TV, cea acordată după terminarea sezonului regulat, fusese blocată de ANAF după ce clubul a plătit cu întârziere trașna datoriilor din luna martie. Poli plătește din urmă lunar câte 50.000 de euro impozite, plus impozitele curente la zi. Problema s-a rezolvat însă luna aceasta.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.