Joma - JSport.roJSport.ro

Campioana CFR Cluj va mai avea în lot un alt junior timișorean foarte talentat, crescut în curtea LPS Banatul. Noul coleg al lui Sebastian Mailat va fi Ionuț Rus, portar trecut și pe la Lazio Roma.

Conform anunțului făcut de agentul jucătorului, Cătălin Sărmășan, Rus a semnat pe cinci ani cu CFR Cluj. Portarul va împlini 19 ani anul acesta, așadar, va mai eligibil U21 timp de trei ani. Rus a crescut, la fel ca Mailat, în curtea LPS Banatul. La 16 ani, a semnat cu Lazio Roma, unde a stat până în vara acestui an. În septembrie, s-a antrenat chiar de câteva ori cu ACS Poli, pregătită atunci de Ștefan Nanu. Rus este un portar cu talie, înalt de 1,98 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La CFR Cluj a ajuns, în toamna anului 2017, Sebastian Mailat. Mijlocaș de bandă, tot un produs al LPS Banatul, era unul dintre tinerii pe care ACS Poli se baza pentru o viitoare vânzare. Fotbalisutl a plecat însă liber de contract, după ce a intrat în 90 de zile de neplată. La vremea respectivă, la club a fost un mare scandal, cu detalii neelucidate nici până acum, după mai bine de un an.

Tot zilele acestea, alt mare talent din ”fabrica” LPS Banatul, Daniel Benzar, mijlocaș de profil asemănător cu Mailat și nsăcut în același an, 1997, a fost împrumutat la Dunărea Călărași de către FCSB. Fotbalistul care se va pregăti sub comanda lui Dan Alexa a mai trecut în cariera sa pe la Clinceni și Voluntari, îmărumutat de fiecare dată de clubul roș-albastru.

foto: prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.