Joma - JSport.roJSport.ro

Începutul de iarnă înseamnă și începutul greutăților pentru Nuova Mama Mia Becicherec Mic, chiar dacă Liga a III-a a luat o lungă pauză competițională de trei luni. Clubul a pierdut procesele de la FRF cu foștii antrenori Cosmin Stan și Mihai Hromei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai precis, săptămâna trecută, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a judecat cazurilor celor doi, care reclamă că Mama Mia nu i-a plătit în perioada martie-octombrie 2016. CNSL a dat o decizie favorabilă în cazul amândurora, pentru aceeași sumă restantă de bani, 460 ca restanță salarială, plus încă 340 de lei de plătit de către clubul ”pizzerilor” în cazul fiecăruia dintre cei doi, pentru speța pierdută. Așadar, Mama Mia ar avea de plătit 9880 de lei către foștii antrenori.

Decizia CNSL are termen de cinci zile în care poate fi atacată cu Recurs. Totuși, va fi greu pentru cei de la club să demonstreze că i-au plătit pe Hromei și Stan, în condițiile în care ei spun că s-au dat banii fără a semna state de plată, pentru că se aștepta modificarea de statut a ONG-ului, modificarea ce trebuia aprobată de instanță.Nerespectarea deciziei CNSL duce în timp la depunctări.

Mai mult decât atât, Cosmin Stan a fost inclus între membrii clubului, așadar, conflictul dintre antrenorul lugojean și club poate să mai producă și alte surprize neplăcute.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.