Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia a bifat o nouă înfrângere, după cea cu Gloria Buzău, de data aceasta cu 3-0 în deplasare la Metaloglobus București. Elevii lui Marius Măldărășanu au marcat prin frații Herea, Claudiu cu o ”dublă”, completat de Ovidiu, după un meci în care gazdele au marcat la cinci șuturi pe poartă, pe fondul unei prestații slabe a bănățenilor. 

Prima repriză a fost destul de săracă în ocazii. Gazdele au dominat însă începutul de meci și au reușit să înscrie în minutul 18. Lung a trimis pentru Claudiu Herea, care a marcat de la 15 metri cu un șut puternic, la vinclu. Dobre a intervenit ulterior, la un atac finalizat de Ciocâlteu. Timișorenii au avut nevoie de mai mult de jumătate de oră pentru primul șut pe spațiul porții, trimis în minutul 33 de Zaluschi și parat de Nedelcovici. Până la pauză, Popovici și-a încercat și el ținta, dar a trimis mult peste buturi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nici trecerea pe la vestiare nu a fost mai de bun augur pentru ripensiști. În minutul 56, Dobre a degajat greșit, în Hecsko, iar Ovidiu Herea a putut recupera mingea și a trimis la fratele său Claudiu, care a marcat fără probleme. Peste un minut, același Ovidiu Herea a trimis din 8 metri cu capul pe lângă poartă. În ciuda schimbărilor lui Pelici, cu Neagu și Chera trimiși în teren, în minutul 72, tot Metaloglobus a marcat prin Ovidiu Herea, din pasa în careu a fratelui său Claudiu. Pe final, Voinea a ratat un șut, după o combinație cu Zaluschi.

Metaloglobus: Nedelcovici – Ciubotaru (’72 Stoianovici), Cazan, Lung, Coman – Chiriac, Lungu – Ciocâlteu, O. Herea (’78 Ionică), Vîlceanu (’61 Ghenovici) – C. Herea

Ripensia: Dobre – Lungu, Hecsko, Tînc, Toma, – Călin, Tudorache (’63 Neagu) – Popovici (’77 Voinea), Zaluschi, Monea- Staicu (’65 Chera)

Runda viitoare, Ripensia va primi vizita UTA-ei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.