Joma - JSport.roJSport.ro

FRF a stabilit, după ceva ”lupte seculare” și componența seriilor de Liga a III-a, iar seria a IV-a are o alcătuire ”interesantă”. Seria timișenelor cuprinde multe echipe din Oltenia, pe lângă Arad, Hunedoara, dar și o formație din județul Alba. 

Cel mai probabil, echipele din Gorj, Vâlcea sau formația lui Adrian Mititelu, doljeana U Craiova 1948 SA, au fost plasate aici pe considerente ”strategice”. Echipa din Bănie nu e în aceeași serie cu Slatina, dar nici cu satelitul Universității Craiova din Liga i, deși au sediul social în același județ. Trebuie precizat că formația lui Mititelu va juca și în acest sezon însă la Drobeta Turnu Severin. Județul Mehedinți nu are echipă în Liga a III-a, la fel ca și Caraș-Severin. Timișul are patru reprezentante: ACS Dumbrăvița, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Fortuna Becicherecu Mic și ACS Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată componența seriei a IV-a: U Craiova 1948 SA, CS Gilortul Târgu Cărbunești, ACS Flacăra Horezu, CS Viitorul Dăești, LPS Cetate Deva, CS Hunedoara, AFC Metalurgistul Cugir 1939, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, ACS Poli Timișoara, ACS Dumbrăvița, AS Fortuna Becicherecu Mic, CS Șoimii Lipova, CS Gloria Lunca-Teuz Cermei, CS Național Sebiș, CS Crișul Chișineu Criș, ACS Progresul Pecica.

Mai trebuie spus că FRF a votat, la Comitetul de Urgență, ca activitatea Asociației Sportive ACS Dumbrăvița să fie cesionată spre Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița. Acest lucru înseamnă că clubul din cea mai bogată localitate a județului devine de drept public.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.