Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Ripensia Timișoara a pierdut cu 2-1 pe terenul lui FC Argeș Pitești, după ce a condus la pauză cu golul lui Andrei Dumiter. Vasile Buhăescu a egalat, iar Ionuț Șerban a marcat la ultima fază a partidei, după o gafă a lui Moldovan. Partida s-a desfășurat într-un anonimat total în Trivale, după ce partida a fost devansată din motive ce țin de o competiție de atletism organizată sâmbătă. 

În prima repriză, gazdele nu s-au apropiat mai deloc de poarta lui Horațiu Moldovan. Nici Ripensia nua fost prea periculoasă, decât prin Andrei Dumiter. Grecu i-a reținut un prim șut, după care Mansour a avut o reluare cu capul, pe lângă buturi. În minutul 32, tot Dumiter a fost și cel care a marcat după o acțiune personală. Atacantul, a trecut prin apărarea piteșteană și a tras peste Grecu. Jocul s-a dezmorțit și schimbat însă cu totul în repriza secundă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reluarea jocului, Argeșul a marcat în minutul 52. După o combinație între Buleică și Barbu, Vasile Buhăescu a marcat cu latul. Florescu l-a dus de două ori la lucru pe Moldovan, fără succes, pentru ca în minutul 56, Mansour să rateze incredibil din 6 metri. De cealaltă parte, Năstăsie a avut un șut centrare care a trecut milimetric pe lângă poartă. Până la urmă, la ultima fază din prelungiri, argeșenii au marcat după lovitura liberă bătută de Ionuț Șerban lung. Mingea a căzut și s-a dus la colțul lung, iar Moldovan a fost păcălit.

FC Argeş: N. Grecu – Turda, Vişa, Hreniuc (Ed. Florescu 46′), Şerbănică – Buleică, Andr. Panait, R. Costin (I. Şerban 59′), I. Năstăsie (A. Popa 83′) – Ct. Barbu, Buhăescu

Ripensia: H. Moldovan – Ad. Popa , Tînc, Apro, Străuţ – Stoi, Burdeţ – Chera (Dobie 80′), Dumiter (Al. Popovici 57′), C-tin. Stoica (Oct. Drăghici 66′) – Mansour

Ripensia va închide etapa intermediară, cu un meci programat joia viitoare la ora 20 pe ”Dan Păltinișanu”, cu Petrolul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.