Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara nu a putut profitat de degringolada de la FCSB și a pierdut cu 3-0, după un meci ”înghețat” la propriu și figurat. Cu câteva mii de timișoreni veniți pe frig la stadion, Munteanu a irosit două faze bune, iar steliștii au marcat prin Gnohere, din penalti și Golofca, după o gafă cât Casa Poporului a lui Soljic, și o reușită finală a lui Daniel Benzar. Bănățenii au avut mari probleme cu accidentările, după ce fundașii centrali Cânu și Melinte au ieșit loviți după 30 de minute, respectiv la debutul reprizei a doua. ”Bomboana de pe colivă” a fost eliminarea lui Artean, pentru proteste.

Asistența de pe ”Dan Păltinișanu” a fost mult mai redusă ca la alte meciuri cu Steaua, cu doar câteva mii de oameni care au înfruntat frigul în tribune. Nici jocul nu a excelat în faze grozave. În minutul 11, Golofca a căzut în careu, la o ciocnire cu Soljic, și steliștii au reclamat penalti. Hațegan nu a dictat însă nimic. Timișorenii s-au chinuit, dar nu au avut șanse consistente până în minutul 23. La o fază în careu, Cânu a trimis bine pentru Drăghici, care a fost însă blocat și a trimis pe lângă poartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Situația s-a schimbat însă radical în minutul 30, când Cânu a ieșit accidentat și nu a mai putut continua. Locul său a fost luat de Bocșan, care a avut nevoie de doar două minute pentru a face o prostie. Fundașul l-a atins pe Gnohere, care a căzut în careu, iar Hațegan a dat penalti. Francezul a și executat pentru 0-1. Până la pauză, Munteanu a mai prins o cursă bună pe dreapta, dar a centrat previzibil și Vlad a apărat bine.

Blestemul accidentărilor a continuat în a doua repriză. Melinte a rămas în echipă, dar la o primă lovitură a cedat și a trebuit înlocuit cu croatul Curjuric, rămas în spatele vârfurilor, iar Soljic a fost retras în spate. Munteanu a ai avut o șansă extraordinară, după o pătrundere în viteză în careu. Mijlocașul s-a încurcat în dribling, iar Vlad a ieșit în fața lui și a reținut. Soljic s-a dovedit a fi clar într-o zi proastă, iar în minutul 56, cu apărarea timișoreană aeriană Golofca a marcat cu un balon peste Straton.

Vașvari a avut un șut care s-a dus puțin pe lângă poartă, iar Artean a încercat și el o execuție de la distanță, dar nereușită. În ciuda efortului, bănățenii nu au putut profita, deoarece elevii lui Nicolae Dică au ținut de minge și au știut să joace finalul la rezultat. Bănățenii nu au putut profita pe final, și astfel, de pot concentra doar pe campionat în partea a doua a sezonului. Tot ce a lipsit pe final a fost golul timișoreanul Daniel Benzar din prelungiri,la o nouă gafă a defensivei.

Poli Timișoara : Straton, Melinte (min 48 Curjuric), Cânu (min 29 Bocșan), Ciucur, Artean, Vașvari, Munteanu (min 73 Doman), Soljic, Bîrnoi, Drăghici

FCSB: Vlad, Pleașcă, Larie, Jorge, Mihai, Achim, Nedelcu, Golofca (min 85 Stoica), Benzar, De Amorim (min F. Coman), Gnohere (min 68 Man)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.