Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a intrat în săptămâna decisivă înainte de meciul cu Pandurii Târgu-Jiu. Timișorenii au mari probleme iar cu accidentările, cu Novak și Drăghici ultimii intrați pe lista accidentărilor. Ionuț Popa vrea chiar și așa ca echipa să mănânce jar, mai ales că Pandurii vin cu un Paul Batin în mare formă.

Ionuț Popa a mărturisit că e îngrijorat de situația medicală. ”Este un joc important pentru noi, ne dorim să-l câștigăm, dar gândul nostru se  îndreaptă spre recuperarea jucătorilor accidentați. Au mai apărut doi jucători după meciul de Cupă, Novak are ruptură, Drăghici a fost călcat pe picior la București, nici nu se poate încălța, nu a făcut ieri antrenament. Străuț are probleme, Scutaru are probleme, Bocșan are probleme. Cu Pedro trebuie să vorbesc rar și apăsat. El are probleme cu tendonul, cu genunchiul, cu alergatul”,a declarat antrenorul lui Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul știe că gorjenii pot fi periculoși, chiar dacă nu au un lot cu mare experiență. ”E un meci foarte greu, este o echipă care are două rezultate pozitive în ultimele două etape. Au moral bun, echipa tânără, aleargă mult, pasează destul de bine. Sunt periculos și jucători buni, de atac, Batin, Negruț. Nu știu dacă e un meci decisiv, dar e cel mai important joc și sper ca toți să de importanța cuvenită acestui joc, mai ales că până acum am reușit. Am ajuns într-o situație să depindem de două jocuri, ar fi păcat să nu încununăm munca cu succes, mai ales că jucătorii au depus eforturi supraomenești. Cred că dacă vom face 27-28 de puncte, te poți salva. Acum Dumnezeu știe cum vor decurge meciurile. Jucătorii n-au nicio șansă în afara de a muri pe teren. Asta e singura lor șansa”, a mai spus tehnicianul.

Josip Soljic e însă mai optimist. ”Toată lumea vorbește de finala finalelor. Dar eu cred că e doar un meci, la fel ca toate celelalte, chiar dacă are o însemnătate aparte pentru noi. Suntem pregătiți pentru această finală. Sunt siguri că vom câștiga și ne vom menține în prima ligă. La finala Cupei Ligii a fost o situație neobișnuită. Nu spun că e bine că am pierdut, dar dacă batem mâine, totul va fi în ordine”, a declarat croatul.

Meciul începe marți seara la 20,30 și e televizat de Digisport, Dolcesport și Look TV.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.